Βενιζέλος σε Σαμαρά: Να υποσχεθούμε τα πάντα...

Ποιες πρωτοβουλίες ετοιμάζουν στο Μαξίμου προκειμένου να αποτραπεί η πτώση από την Προεδρική Εκλογή.

Αφού το διάγγελμα με την ημερομηνία εκλογών στο τέλος του 2015 και το… άνοιγμα των υπουργικών θώκων δεν έπεισε παρά μόνον οκτώ επιπλέον βουλευτές, οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος αλλάζουν τακτική και εμφανίζονται διατεθειμένοι να κάνουν ακόμα ένα βήμα πίσω, προκειμένου να αποτρέψουν το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στην παρούσα

φάση.

Οι «πρωτοβουλίες» τις οποίες έχουν όλοι στο πίσω μέρος του μυαλού τους, αλλά κανείς προς το παρόν δεν τις αποκαλύπτει κινούνται προς δυο κατευθύνσεις:

Να υποσχεθούν νέα ημερομηνία εκλογών πολύ νωρίτερα από το τέλος του 2015 ή να δεχθούν ακόμα και την αποχώρησή τους από το κυβερνητικό σχήμα.

Οι παραπάνω εισηγήσεις είναι βεβαίως σκέψεις του Βαγγέλη Βενιζέλου που πιέζει επιμόνως τον Σαμαρά να κάνουν τα πάντα προκειμένου να αποφευχθούν οι εκλογές.

Άλλες «πρωτοβουλίες» δεν μπορούν να υπάρξουν. Οι κυβερνητικοί εταίροι είναι με την πλάτη στον τοίχο και είναι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα προκειμένου να αποφύγουν έστω και προσωρινά την πτώση τους μέσω της προεδρικής εκλογής.

Οι ανακοινώσεις αυτές θα γίνουν πάλι υπό μορφή διαγγέλματος από τον πρωθυπουργό ενδεχομένως μέσα στο Σαββατοκύριακο, προκειμένου να επηρεαστούν οι βουλευτές λίγο πριναπό την τρίτη ψηφοφορία.

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο Τwitter @newsbombgr

Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr



Keywords
Τυχαία Θέματα