Βενγκέρ: «Πρέπει να μας κερδίσουν»

Ο Ολυμπιακός μπορεί να προκριθεί στην επόμενη φάση αρκεί να κερδίσει την Άρσεναλ, σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ.

Ο τεχνικός ηγέτης των «κανονιέρηδων» στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο ξενοδοχείο «Holiday Inn», ενόψει του αυριανού αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», τόνισε πως η ομάδα του έχει κίνητρο να κερδίσει την αναμέτρηση, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τους Πειραιώτες. Το Onsports έδωσε το «παρών» στη συνέντευξη

Τύπου και σας μεταφέρει το κλίμα.

Αρχικά, ο Αλσατός προπονητής μίλησε για το γεγονός πως κόντρα στον Ολυμπιακό συμπληρώνει 200 ευρωπαϊκά ματς στον πάγκο των Λονδρέζων: «Τα επόμενα 200 είναι δύσκολα (γέλια)».

Όσον αφορά στην αυριανή «μάχη» απάντησε: «Θέλουμε να συνεχίσουμε το αήττητο σερί που έχουμε. Πρέπει να δείξουμε τον σεβασμό στη διοργάνωση και θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας για τη νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει την ευκαιρία να προκριθεί. Αλλά κι εμείς θέλουμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι στην Αθήνα έχουν έρθει μόνο δύο ποδοσφαιριστές που είχαν αγωνιστεί ως βασικοί στην αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής στην Premier League με την Γουίγκαν, τόνισε: «Αυτό που έχει σημασία δεν είναι να δούμε πως θα παίξουν αυτοί οι δύο. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε την απόδοση της ομάδας και μετά να την κρίνουμε. Μερικοί από τους παίκτες που έχουν έρθει στην αποστολή αγωνίστηκαν και στο Λονδίνο με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να τους πιστώσουμε μερικά ματς».

Αναφορικά με τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση των υπόλοιπων αγγλικών ομάδων, ανέφερε: «Θέλουμε να περάσουν όλες οι ομάδες. Είναι δύσκολο, αλλά ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουν».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα