Βελτίωση του καιρού την Παρασκευή

20:24 1/3/2012 - Πηγή: NewsBomb

Τα χιόνια φαίνεται πως λιώνουν σιγά σιγά, καθώς την Παρασκευή αναμένεται αίθριος ο καιρός σε όλη τη χώρα. Ωστόσο, μόνο στη βόρεια Κρήτη θα σημειωθούν ασθενείς βροχές στα πεδινά ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Τις πρωινές ώρες όμως στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί παγετός που τοπικά

στα βόρεια θα είναι ισχυρός.

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ και από το μεσημέρι δυτικοί νοτιοδυτικοί με την ιδία ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία και Θράκη

Λίγες νεφώσεις που πρόσκαιρα στη Θράκη θα είναι αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα 4 με 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι -10 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησος

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 16 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια πρόσκαιρα 6 μποφόρ και από το απόγευμα δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες και Κρήτη

Νεφώσεις που παροδικά θα είναι αυξημένες και θα εκδηλωθούν ασθενείς βροχές κυρίως στη βόρεια Κρήτη ενώ λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Από το απόγευμα δυτικών διευθύνσεων 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια 7 και πρόσκαιρα τοπικά 8 μποφόρ. Από το απόγευμα στα βόρεια θα στραφούν σε δυτικούς νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα