Βασίλης Μιχαλιάκος: Απάντησε για την υποψηφιότητά του στο Δήμο Πειραιά

23:28 1/1/2014 - Πηγή: NewsBomb

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, κατά την ομιλία του στην καθιερωμένη κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δημαρχείο Πειραιά, απάντησε στα περί της υποψηφιότητάς του στο Δήμο Πειραιά ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

«Οι ανακοινώσεις θα γίνουν στην ώρα τους», ήταν η ατάκα που έκλεψε την παράσταση την πρώτη μέρα του 2014 στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά.

Όλοι

έσπευσαν να σχολιάσουν ότι ο Δήμαρχος Πειραιά μεταθέτει για κάποιο λόγο την οριστικοποίηση της τελικής του επιλογής στο μέλλον...

Για εκείνους όμως που γνωρίζουν καλά τον Βασίλη Μιχαλολιάκο, καθώς και το πόσο προσεκτικά τοποθετείται κάθε φορά, σήμερα ήταν και η επίσημη επιβεβαίωση της επανακαθόδου του στο Δήμο Πειραιά!

Αυτό που τόνισε στο λόγο του ήταν ότι σε καμία περίπτωση δε θέλει να σύρει τον Πειραιά σε μια μακρά και επίπονη προεκλογική διαδικασία, μιας και ο μόνος πραγματικά χαμένος από κάτι τέτοιο θα ήταν ο Πειραιάς και ο πειραϊκός λαός.

Λέγοντας λοιπόν ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στην ώρα τους, ουσιαστικά επιβεβαίωσε την εκ νέου υποψηφιότητά του, αλλά έδειξε προς όλους πως εκείνος θα είναι που θα ορίσει την αρχή της προεκλογικής περιόδου!

Κοντός ψαλμός αλληλούια...

πηγή: piraeuspress.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα