Τσίπρας: Λαϊκή στήριξη για μια μεγάλη αριστερή παράταξη

«Έχουμε πλήρη συναίσθηση της ευθύνης που μας βαραίνει», δήλωσε από τη Νίκαια ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

Την λαϊκή στήριξη για να ενισχυθεί, πολιτικά και οργανωτικά ο ΣΥΡΙΖΑ με απώτερο στόχο τη δημιουργία μιας μεγάλης δημοκρατικής αριστερής παράταξης, ζήτησε ο Αλέξης Τσίπρας

συμμετέχοντας απόψε σε ανοιχτή λαϊκή συνέλευση στη Νίκαια.

«Η μεγαλύτερη ευθύνη που έχουμε είναι να μη χάσει ο λαός την ελπίδα του, η μεγαλύτερη ευθύνη είναι να μην φανούμε αναντίστοιχοι με όσα λέγαμε προεκλογικά», ανέφερε ο κ. Αλέξης Τσίπρας.

Αναφερόμενος στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Προεδρικό Μέγαρο, ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ έστρεψε τα βέλη του κατά των κκ Σαμαρά και Βενιζέλου.

«Οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος συμπεριφέρονται σαν να μην έχουν καταλάβει ακόμη το αποτέλεσμα των εκλογών και πρόσθεσε ότι ο λαός με την ψήφο του απονομιμοποίησε το Μνημόνιο.

«Μας έθεσαν προ των ευθυνών μας, μας είπαν ότι η οικονομία βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, έστειλε μάλιστα ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος επιστολή στον πρόεδρο της δημοκρατίας.
Και τους ρωτάμε», συνέχισε ο κ. Τσίπρας, «ποιοι κυβερνούσαν δύο χρόνια τώρα για να φτάσουν την οικονομία και τις τράπεζες σε αυτήν την κατάσταση; Μήπως κυβερνούσε η Αριστερά;.

Keywords
Τυχαία Θέματα