Τσίπρας: Αδιανόητο να μην γίνουν εκλογές

18:58 4/4/2012 - Πηγή: NewsBomb

Τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια επισκέφτηκε σήμερα ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος Die Linke, Γκέοργκ Γκίζι και Γερμανούς βουλευτές.

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Τσίπρας, σχολιάζοντας τη σχετική φημολογία περί αναβολής των εκλογών, δήλωσε πως θεωρεί «αδιανόητο»

το ενδεχόμενο να μη γίνουν εκλογές.

«Η Ελλάδα είναι κυρίαρχη χώρα και ο ελληνικός λαός κυρίαρχος να αποφασίσει. Το σήριαλ θα πρέπει να τελειώσει με δήλωση του πρωθυπουργού», επεσήμανε ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τα Μνημόνια δεν είναι οι 10 εντολές του Μωϋσή. Οι λαοί μπορούν να τα ανατρέψουν», δήλωσε ακόμη ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι το πολιτικό κατεστημένο φοβάται την θέληση του λαού που επιδιώκει μια Ευρώπη ενάντια στη συντήρηση.

Από την πλευρά του, ο κ. Γκίζι εξέφρασε την αλληλεγγύη του για τη δοκιμασία, όπως είπε, που περνάει ο ελληνικός λαός και τόνισε ότι υπάρχουν δυνάμεις στην Ευρώπη που θέλουν να φύγει η Ελλάδα από το ευρώ.

«Πώς είναι δυνατόν να προχωρήσει η Ελλάδα όταν δεν μπορεί να έχει φορολογικά έσοδα λόγω ύφεσης;», αναρωτήθηκε, εκφράζοντας φόβους ότι μπορεί η ίδια κατάσταση να επικρατήσει σε Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία.

Keywords
Τυχαία Θέματα