Τσάκας: «Στα πλάνα και η ΚΑΕ αν...»

Την επιθυμία του πρίγκιπα να αναλάβει και τον μπασκετικό Παναθηναϊκό σε περίπτωση που αποχωρήσουν οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Βλάσης Τσάκας.

Ο εκπρόσωπος του Σαουδάραβα επενδυτή μίλησε στον «ΝOVA ΣΠΟΡ FM 94.6» και αποκάλυψε ότι ο Σουλτάν Αλ Σαούντ ενδιαφέρεται και για την ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, εφόσον αποχωρήσουν οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι.

«Μεγάλο

πλήγμα για τον Παναθηναϊκό η αποχώρηση των Γιαννακόπουλων. Εάν αυτό γίνει, εγώ παρακαλάω να μη γίνει, γιατί ξέρουν τι θέλουν και τι κάνουν και το κάνουν καλά. Αν όμως θέλουν να παραχωρήσουν τις μετοχές, είναι έτοιμο το γκρουπ να αναλάβει την ομάδα μπάσκετ» τόνισε ο Τσάκας και αναφέρθηκε στο όραμα της δημιουργίας μιας Παναθηναϊκής πολιτείας στον Βοτανικό. Οσο για το deal με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως θα προχωρήσει κανονικά: «Είμαστε ανά πάσα στιγμή έτοιμη να αποδείξουμε την ύπαρξη των χρημάτων. Όταν ζητηθεί, θα το έχει η πλευρά Βαρδινογιάννη στα χέρια της.

Έχει υπάρξει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές, άνθρωπος του κ. Βαρδινογιάννη έχει μιλήσει με άνθρωπο του πρίγκιπα στην Σαουδική Αραβία. Εμείς έχουμε ότι ζητηθεί στο τραπέζι και περιμένουμε ενημέρωση. Θεωρούμε δεδομένη και τελειωμένη τη συμφωνία.

Αύριο αν γινόταν αυτό, έχουμε έτοιμο το Δ.Σ. Όσον αφορά τη δικιά μας πλευρά, δεν θα είναι δικός μας εκπρόσωπος στο Δ.Σ. Από κει και μετά δεν μπορώ να πω εγώ στον Βγενόπουλο ποιον να βάλει».

Ο Βλάσσης Τσάκας μίλησε ακόμα:

Για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα:

«Εκτιμώ την δουλειά του κ.Φερέιρα και θέλουμε να στηρίξουμε τη δουλειά του. Θα είμαστε παράλογοι αν δεν τον στηρίξουμε. Εάν υπάρχει προπονητής που πει όχι στον Σικαμπάλα, τότε θα μιλήσουμε στον κ. Φερέιρα και θα του κάνουμε το χατίρι. Ο πάγκος πρέπει να ενισχυθεί με δύο προσθήκες. Ο Παναθηναϊκός έχει αρκετούς παλαιμάχους που μπορούν να κάνουν για βοηθό του. Θέλουμε στον πάγκο, ένα παλαίμαχο με λίγο σκληρά χαρακτηριστικά. Μπορεί να κοσμήσει αλλού ο Σαραβάκος το νέο εγχείρημα».

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα