Τραγωδία στην Κύπρο με μητέρα που πέθανε την ώρα της γέννας

Η 34χρονη Δήμητρα Μαναριώτη από την Ελλάδα, κάτοικος Λάρνακας, ήταν στην 35η εβδομάδα κύησης, και την περασμένη Παρασκευή μεταφέρθηκε από τον σύζυγο της στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας αφού αντιμετώπιζε πρόβλημα με την όραση της.

Οι ιατροί που την εξέτασαν διέγνωσαν ότι αυτό οφειλόταν στα χαμηλά επίπεδα αιμοσφαιρίνης και αιμοπεταλίων και ως εκ τούτου ζήτησαν να παραπεμφθεί επειγόντως στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, αφού έκριναν ότι κινδύνευε η ζωή της.

Όταν ζητήθηκε παραπεμπτικό από το Μακάρειο Νοσοκομείο, όπως

προνοούν και οι κανονισμοί, ο ιατρός αρνήθηκε να συνεργαστεί.

Ως εκ τούτου ενημερώθηκε ο υπουργός Υγείας, ο όποιος έδωσε σχετική εντολή και η νεαρή μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λευκωσία, όπου υποβλήθηκε σε καισαρική και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η λεχώνα παρέμεινε στην εντατική ενώ σήμερα στις 4 τα ξημερώματα άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι συγγενείς της νεαρής εξαπολύουν πυρά κατά του ιατρού από το Μακάρειο.

Καταγγέλλουν ολιγωρία εκ μέρους του συγκεκριμένου ιατρού, ενώ έκθεση γεγονότων έχει ζητήσει ο εκτελεστικός διευθυντής του Νοσοκομείου Λευκωσίας ο όποιος θα ενημερώσει και τον υπουργό υγείας.

Ωστόσο τα ακριβή αίτια θανάτου της 34χρονης ενδεχόμενους να διαφανούν αύριο από την νενομισμένη νεκροτομή που θα διενεργηθεί επί της σορού της.

Η νεαρή αφήνει πίσω σύζυγο και άλλο ένα παΐδι ηλικίας 6 ετών.

Η κηδεία της Δήμητρας Μαναριώτη Χατζηκκαντώνη θα τελεστεί την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Κυριάκου στο Κίτι.

Πηγή: Αλήθεια

Keywords
Τυχαία Θέματα