Τραγωδία στην Κρήτη: Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου έναν 51χρονο πατέρα

Συγκλονίζει την Κρήτη η νέα τραγωδία – Εκφράζονται φόβοι για βεντέτα

Σοκ στην κοινωνία της Κρήτης έχει προκαλέσει το νέο αιματοκύλισμα στην ενδοχώρα του Νομού Ηρακλείου. Ο θάνατος ενός άνδρα 51 ετών, τον οποίο μια παρέα νεαρών τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου με μαγκούρες μπροστά στα μάτια του ίδιου του γιου

συγκλονίζει.

Πιο συγκεκριμένα αναζητούνται ένας 33χρονος άνδρας που επέβαινε στο αυτοκίνητο με τον 26χρονο καθώς και τα δυο αδέρφια του τελευταίου που κλήθηκαν να συμμετέχουν στη φονική συμπλοκή. Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας έχουν κυριολεκτικά ζώσει την ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς, προκειμένου να αποφευχθούν κινήσεις αντεκδίκησης.

Παράλληλα μια πληροφορία που έρχεται στο προσκήνιο, προκαλεί ακόμα μεγαλύτερο σοκ.

Σύμφωνα με αυτήν ο 51χρονος πριν από 9 χρόνια είχε χάσει το έναν από τους δύο γιους του, όταν δέχτηκε μια σφαίρα από καραμπίνα.

Σύμφωνα με το τότε ρεπορτάζ ο 17χρονος «έπαιζε» με τον 15χρονο τότε αδερφό του με μια καραμπίνα που είχαν στο σπίτι και μια σφαίρα του έκοψε το νήμα της ζωής!

Πιθανότατα ο 15χρονος που έπαιζε με τον αδικοχαμένο αδερφό του είναι ο γιος που είδες χθες βράδυ με τα μάτια του τον ξυλοδαρμό μέχρι θάνατο του πατέρα του.

Keywords
Τυχαία Θέματα