Τους έπιασαν με 180 κιλά χασίς

14:00 8/4/2012 - Πηγή: NewsBomb

Ποσότητα χασίς, 180 κιλών, εντόπισαν οι αστυνομικοί μέσα σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Στάνου Αιτωλοακαρνανίας.

Εν τω μεταξύ μετά από περιπετειώδη καταδίωξη συνέλαβαν δύο άτομα έναν 24χρονο Αλβανό και έναν 23χρονο Έλληνα, ενώ αναζητείται ο ιδιοκτήτης του οχήματος, που είναι βουλγαρικής υπηκοότητας.

Ο εντοπισμός του αυτοκινήτου έγινε όταν αστυνομικοί της τροχαίας Αμφιλοχίας, που πραγματοποιούσαν ελέγχους στην εθνική οδό Αντιρρίου - Ιωαννίνων, έκαναν σήμα στο οδηγό να σταματήσει.

Ο οδηγός όμως δεν σταμάτησε και επιχείρησε να διαφύγει, αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα. Αμέσως μετά οι αστυνομικοί άρχισαν να καταδιώκουν το αυτοκίνητο των δραστών, το οποίο όμως κάποια στιγμή ξέφυγε από την πορεία και προσέκρουσε στο στηθαίο του δρόμου.

Στη συνέχεια, οι δύο δράστες βγήκαν από το αυτοκίνητο και προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας. Τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τον 24χρονο, ενώ σε έρευνα που πραγματοποίησαν στο αυτοκίνητο, βρήκαν την μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών , που ήταν συσκευασμένη σε 170 δέματα.

Σε ότι αφορά στο δεύτερο δράστη, έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της υπηρεσίας Δίωξης Ναρκωτικών, της Ασφάλειας και της Τροχαίας του Αγρινίου καθώς και του αστυνομικού τμήματος Αμφιλοχίας, εντόπισαν τον 23χρονο κρυμμένο μέσα σε βάτα στην ευρύτερη περιοχή του Στάνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα