Τον σκότωσαν ο γιος του και η γυναίκα του!

Στην εξιχνίαση μιας περίεργης δολοφονίας προχώρησε το Τμήμα Ασφάλειας Βέροιας Ημαθίας.

Πρόκειται για την ανθρωποκτονία του 58χρονου Έλληνα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός σε αγροτική περιοχή στο Δημοτικό Διαμέρισμα Νεοκάστρου του Δήμου Αλεξάνδρειας Ημαθίας, στις 21 Οκτωβρίου.

Συγκεκριμένα η αστυνομία συνέλαβε σήμερα το μεσημέρι τρεις Έλληνες, τον 25χρονο γιο του θύματος, την 51χρονη σύζυγο του και ένα άνδρα 31 χρονών, οι οποίοι μετά την ταυτοποίησή τους, εξετάσθηκαν και παραδέχτηκαν την πράξη τους.

Οι τρεις δράστες είχαν σχεδιάσει την ανθρωποκτονία και είχαν πραγματοποιήσει

διάφορες προπαρασκευαστικές ενέργειες.

Συγκεκριμένα, ο 25χρονος γιος και η σύζυγος του θύματος, έλαβαν από κοινού απόφαση, να τον δολοφονήσουν για οικονομικές και οικογενειακές διαφορές.

Στη συνέχεια, ο 25χρονος με τον 31χρονο φίλο του, προμηθεύτηκαν από περιοχή της Πρέβεζας, κυνηγετικό όπλο. Στις 20 Οκτωβρίου μετέβησαν από την Πρέβεζα στο Νεόκαστρο, όπου συναντήθηκαν με την 51χρονη και αποφάσισαν να τον δολοφονούσαν την επόμενη μέρα.

Έτσι ο 25χρονος και ο φίλος του, με την καθοδήγηση της 51χρονης έστησαν ενέδρα στον 58χρονο, σε αγροτική περιοχή του Νεοκάστρου, όπου ο 25χρονος γιος του τον πυροβόλησε μία φορά από μικρή απόσταση, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Στη συνέχεια, οι δύο δράστες κατά την επιστροφή τους προς Πρέβεζα πέταξαν το κυνηγετικό όπλο σε άγνωστο σημείο.

Keywords
Τυχαία Θέματα