Το πρόγραμμα της εκδήλωσης για τα 100 χρόνια του Άρη

Μπορεί με τη συμπλήρωση των 100 ετών του ο Άρης να βιώνει δύσκολες στιγμές, ειδικά στο ποδόσφαιρο, αλλά τα γενέθλια για έναν αιώνα ζωής για την ιστορική ομάδα της Μακεδονίας δεν μπορούν να επισκιαστούν.

Οι κιτρινόμαυροι την Τρίτη γιορτάζουν για την μεγάλη προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό και θα τιμήσουν όσους δόξασαν το σύλλογο. Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 18:00 στο Αλεξάνδρειο και θα συνεχιστεί στο σύμβολο της Θεσσαλονίκης,

τον Λευκό Πύργο.

Η οργανωτική επιτροπή δουλεύει πυρετωδώς πάνω στις τελευταίες λεπτομέρειες της εκδήλωσης, ενώ θα τιμηθούν τα μέλη της ομάδας ποδοσφαίρου που κατέκτησαν το κύπελλο το 1970, η ομάδα ποδοσφαίρου που έκανε τη σπουδαία ευρωπαϊκή πορεία το 1980, προσωπικότητες του μπασκετικού τμήματος, αλλά και η πρωταθλήτρια (το 1997) ομάδα βόλεϊ. Αξίζει να σημειωθεί ότι με ανακοίνωσή του ο «Super 3» κάλεσε όλους τους οπαδούς του Αρη να παραβρεθούν μαζικά στον εορτασμό των 100 χρόνων.

Παρών και ο Γκάλης
Εκτός από τον Παναγιώτη Γιαννάκη, στη γιορτή θα παραστεί και ο έτερος θρύλος του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Άρη, ο εμβληματικός Νίκος Γκάλης. Ο... Νικ ενημέρωσε τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής ότι θα ακυρώσει το ταξίδι που είχε προγραμματίσει για το εξωτερικό και οι οπαδοί των «κίτρινων» που θα βρεθούν στην εκδήλωση θα έχουν την ευκαιρία να δουν μαζί τα δύο «ιερά τέρατα» του αυτοκράτορα Αρη, τον «δράκο» και τον «γκάνγκστερ».

Τέλος, η ανακοίνωση του Άρη μεταξύ άλλων αναφέρει: «Στο Αλεξάνδρειο, εκεί όπου χτίστηκε ο θρύλος του αυτοκράτορα, θα μαζευτούμε για να ομολογήσουμε την πίστη μας στον θεό Αρη και να διατρανώσουμε την προσκόλλησή μας στις ιδρυτικές αρχές των ανθρώπων που τον έφεραν στο φως, μια μέρα σαν κι αυτή: Ο Αρης θα παραμένει πάντοτε η καρδιά του αθλητικού πολιτισμού στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια, η γιορτή θα ολοκληρωθεί στη σκιά του Λευκού Πύργου, εκεί όπου τόσες φορές η Θεσσαλονίκη γιόρτασε με τα κιτρινόμαυρα λάβαρα, νίκες και κύπελλα. Με υμνητικές μουσικές θα δοξαστεί ο Αρης κι εμείς εκεί, πάντα πιστοί του».

Διαβάστε επίσης: Στη γιορτή του ο Άρη ο Γιαννάκης

Keywords
Τυχαία Θέματα