Το πιο ξεχωριστό σχολείο έχει γενέθλια! (εικόνα)

20:06 2/5/2014 - Πηγή: NewsBomb

ΠΜΓΛΠ: Πειραματικό Πρότυπο μουσικό Γυμνάσιο Λύκειο Παλλήνης. Το έγραφαν και οι αναμνηστικές ταυτότητες που κρέμονταν στο λαιμό μας, με γραμμένο από πίσω το όνομά μας.

Φέτος κλείνει τα 25 του χρόνια. Εχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που έκλεισα τη σχολική πόρτα του Μουσικού πίσω μου. Το να είσαι μαθητής στο Μουσικό στα μετέπειτα χρόνια της ζωής είναι κάτι σαν να έχεις πάρει το... χρίσμα!

«Είσαι από το Μουσικό;», «Τον βλέπεις αυτόν στην ορχήστρα; Είναι από το μουσικό!», «Γνώρισα μια κοπέλα σήμερα, και η φίλη της ... μάντεψε! Είναι συμμαθήτριά μου από το μουσικό!».

Αυτά και

άλλα πολλά ακούν οι κοντινοί και αγαπημένοι, οι οποίοι πολλές φορές κοιτούν με περίεργεια. Αλλά τους καταλαβαίνω. Δεν ξέρουν πώς είναι να είσαι από το Μουσικό!

Το Μουσικό καταρχήν δεν είναι σχολείο. Είναι ιδέα! Ένα σχολείο όπου έκανες, εννιάωρα και δεκάωρα τα πρώτα χρόνια, και όμως όταν ερχόταν η ώρα να φύγεις έλεγες

«Κιόλας;». Ένα σχολείο γεμάτο παιδιά με ταλέντο και δημιουργία. Άλλα περισσότερο, άλλα λιγότερο αλλά πάντως κάποιος τους έδωσε την ευκαιρία να το καλλιεργήσουν. Δε χρειάζοταν και δε χρειάζεται να ξέρεις μουσική στην πρώτη γυμνασίου. Όλα ξεκινούν από την αρχή. Χρειαζόταν όμως να αντιλαμβάνεσαι την μουσική.

Διαβάστε περισσότερα και δείτε την φωτογραφία στο mothersblog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα