Το Reworks Festival 2012 έφτασε στο τέλος του!

Reworks. Το γεμάτο μουσική, δημιουργικότητα, θετική ενέργεια και χειροκρότημα, φεστιβάλ έφτασε στο τέλος του.

Με ένα δυναμικό line up καλλιτεχνών και με βασικό του μήνυμα το "Define our future", το Reworks κατάφερε για άλλη μια χρονιά να ανατρέψει τα δεδομένα, να προβάλλει νέες τάσεις, να προσκαλέσει αγαπητούς στο κοινό αλλά και νέους καλλιτέχνες, χαρίζοντας περισσότερα από 10.000 χαμόγελα!

Η πρώτη μέρα του φεστιβάλ, ξεκίνησε με μια νέα

ενότητα, – που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός – τα σεμινάρια με βασικό θέμα την μουσική και το μέλλον αυτής. Γνωστοί καλλιτέχνες και άνθρωποι της πόλης που ασχολούνται με την μουσική, συζήτησαν με το κοινό και κατέθεσαν τις δικές τους προτάσεις για την ανάπτυξη στον τομέα της μουσικής. Το Free street party που ακολούθησε, γέμισε ασφυκτικά τις οδούς Ζεύξιδος & Π. Μελά, όπου πραγματοποιήθηκε, αφού προσέλκυσε πάνω από 3.000 φίλους των Ελλήνων καλλιτεχνών που το "έντυσαν" μουσικά.

Η δεύτερη ημέρα του Reworks ήταν αυτή που περίμεναν όλοι, για διάφορους λόγους... 1) To Reworks επέστρεφε στο Μύλο, πραγματοποιώντας ένα γλυκό flash & come back στην 1η & 2η χρονιά του Reworks. 2) H αναμενόμενη εμφάνιση των δύο μεγάλων ονομάτων της παγκόσμιας μουσικής σκηνής, του αγαπητού Nicolas Jaar και του ανατρεπτικού Sebastien Tellier. 3) Για 12 ώρες το κοινό απόλαυσε πάνω από 25 καλλιτέχνες σε 5 διαφορετικά stages! Η αναμονή άξιζε τον κόπο και αντάμειψε τους χιλιάδες fans του φεστιβάλ, που τριγύριζαν με το πρόγραμμα του φεστιβάλ στα χέρια.

Το Reworks άνοιξε τις πόρτες του στις 19.00 και το μουσικό καλωσόρισμα έκαναν οι Έλληνες DreaMachinery στο Reworks Atrium. Έπειτα, την θέση του στα decks πήρε ο ανατρεπτικός, εκκεντρικός κι εξαιρετικός performer Sebastien Tellier, που ενθουσίασε το κοινό με το show του. Ακολούθησε ο ταλαντούχος Nicolas Jaar, παρασύροντας στο μαγικό του ταξίδι χιλιάδες πιστούς του και απογειώνοντάς τους με την παγκόσμια επιτυχία του "Mi Mujer".

Το Reworks Atrium έδωσε την σκυτάλη στους υπόλοιπους χώρους του Μύλου (Warehouse, Club, Lab & Air Stage), με τον καθένα να έχει διαφορετικό μουσικό χαρακτήρα. Οι Viton, Tennis, Heidi, Tale of Us, Maceo Plex, George Adi, Nikola Gala, Pan-Pot, Marcel Dettmann, Baby Guru, Keep Shelly in Athens, Roosevelt, And.Id & B.A.N.D, Vaso + Darko, Daniel Bortz, Francesco Tristano, Stassy και Ison, μας χάρισαν ένα μαγικό Σαββατόβραδο μέχρι τις 10 το πρωί της Κυριακής, που θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη μας για πολύ καιρό.

Η τρίτη και τελευταία ημέρα του Reworks, μας επιφύλασσε μια ευχάριστη έκπληξη, ένα exclusive music party στην ταράτσα του Met Hotel με θέα όλη την πόλη και μοναδικούς καλεσμένους, τον Έλληνα Darktom και τους ανατρεπτικούς Benoit & Sergio. Εκεί βρέθηκε και σε μια εμφάνιση έκλπληξη ο Nicolas Jaar και ο Dave Harrigton οι οποίοι παρουσίασαν το πρότζεκτ τους "Darkside", δίνοντας την σκυτάλη στους πολυαναμενόμενους Soul Clap, που έκλεισαν με τον καλύτερο τρόπο το φεστιβάλ.

Έχοντας "γεμίσει" όμορφες εικόνες από τις τρεις αυτές ημέρες του φεστι

Keywords
Τυχαία Θέματα