Της διέρρηξαν το σπίτι ενώ εκείνη εγχειριζόταν

Υπομονετικά περίμεναν οι διαρρήκτες μια γυναίκα στην Ηλεία να ταξιδέψει στην Αθήνα για να εγχειριστεί προκειμένου να «τρυπώσουν» στο σπίτι της.

Οι διαρρήκτες προσπάθησαν σαν «κύριοι» στην αρχή, να μπουν στο σπίτι από την κεντρική είσοδο. Όταν όμως συνειδητοποίησαν ότι η πόρτα δεν ανοίγει, κατευθύνθηκαν στην πίσω πλευρά του σπιτιού και εντελώς αθέατοι σήκωσαν με λοστό τα αλουμινένια ρολά από ένα παράθυρο καταφέρνοντας να μπουν στο σπίτι.

Οι άγνωστοι δράστες συνάντησαν άλλο ένα «εμπόδιο» μέσα στο σπίτι, μια κλειδωμένη

αλουμινένια μεσόπορτα. Εύκολα όμως «προσπέλασαν» και αυτό το εμπόδιο, σπάζοντας το κάτω μέρος της πόρτας και μπαίνοντας στα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού... γονατιστοί!

Από εκεί και πέρα, το «έργο» των άγνωστων διαρρηκτών ήταν εύκολο, αφού, έχοντας αρκετή ώρα μάλλον στην διάθεσή τους, «λεηλάτησαν» ολόκληρο το σπίτι. Τα αντικείμενα από όλα τα συρτάρια, τις ντουλάπες και τα ράφια του σπιτιού βρέθηκαν άνω - κάτω στο πάτωμα, ενώ μία μεγάλη τηλεόραση που υπήρχε στο σαλόνι, βρέθηκε άθικτη... στον κήπο!

Η «λεία» των άγνωστων διαρρηκτών παραμένει άγνωστη, καθώς, μόνο η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, γνωρίζει τι υπάρχει μέσα στο σπίτι της, σύμφωνα με το patrisnews.com.

Keywords
Τυχαία Θέματα