Θεσσαλονίκη: Σε μέτρια επίπεδα η ατμοσφαιρική ρύπανση

Σε μέτρια επίπεδα "κινείται" η ατμοσφαιρική ρύπανση στη Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τις μετρήσεις των σταθμών του δημοτικού δικτύου ελέγχου ατμοσφαιρικής ρύπανσης του κεντρικού δήμου.

Στις 7 το πρωί, οι ωριαίες τιμές των αιωρούμενων σωματιδίων ΡΜ10 ήταν 7 μg/ανά κυβικό μέτρο στο σταθμό του Επταπυργίου, 11 μg στο σταθμό της Τούμπας, 33 μg στο σταθμό

του δημαρχείου, 69 μg στο σταθμό της Λαγκαδά, 27 μg στο σταθμό της Μαρτίου και 56 μg στο σταθμό της Εγνατίας. Η μέγιστη (ωριαία) τιμή που καταγράφηκε ήταν στη 1 το ξημέρωμα, στο σταθμό της Λαγκαδά -190 μg/ανά κυβικό μέτρο - στο δυτικό τμήμα της πόλης.

Όπως και τις προηγούμενες ημέρες, οι μέγιστες τιμές των ατμοσφαιρικών ρύπων καταγράφονται αργά το βράδυ και προς το ξημέρωμα, κυρίως στο σταθμό της Λαγκαδά.

Η χθεσινή, μέση, ημερήσια τιμή των αιωρούμενων σωματιδίων ΡΜ 10 ήταν 26 μg/ανά κυβικό μέτρο στο σταθμό του Επταπυργίου, 31 μg στο σταθμό της Τούμπας, 43 μg στο σταθμό του δημαρχείου, 100 μg στο σταθμό της Λαγκαδά, 36 μg στο σταθμό της Μαρτίου και 64 μg/ανά κυβικό μέτρο, στο σταθμό της Εγνατίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα