Θεσσαλονίκη: 19 συλλήψεις σε ένα 24ωρο

Παραπάνω δουλειά από ότι συνήθως, φαίνεται πως είχε η αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, καθώς προχώρησε στη σύλληψη 19 ατόμων για διάφορα αδικήματα.

Χτες το απόγευμα, στο Κορδελιό, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 28χρονο, διότι με δύο ακόμη συνεργούς του που αναζητούνται, διέρρηξαν κεντρική είσοδο πολυκατοικίας της περιοχής, χωρίς όμως να προλάβουν να αφαιρέσουν κάτι.

Την ίδια ώρα στην Καλαμαριά, αστυνομικοί

του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ανατολικής Θεσσαλονίκης συνέλαβαν τρία άτομα, δύο άντρες και μία γυναίκα ηλικίας 43, 53 και 48 ετών αντίστοιχα, έπειτα από μεταξύ τους συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών. Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι των δύο τελευταίων, στην Πυλαία, βρέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, ναρκωτικά δισκία και χρηματικό ποσό, προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

-13,1 γραμμάρια ηρωίνη
-14 ναρκωτικά δισκία
-2 κινητά τηλέφωνα και
-475 ευρώ.

Επιπλέον, κατά το προηγούμενο 24ωρο, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. και ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν τρία ακόμη άτομα, διότι κατείχαν μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Το μεσημέρι, στην περιοχή κέντρου πόλης, αστυνομικοί ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέλαβαν 59χρονη ομογενή, διότι κατείχε και πουλούσε σε διερχόμενους 256 πακέτα τσιγάρα, διαφόρων τύπων, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου. Κατασχέθηκε επίσης, το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ, προερχόμενο από την προαναφερόμενη παράνομη δραστηριότητα.

Την ίδια στιγμή, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας, διενήργησαν έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος και παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, κατά τον οποίο διαπίστωσαν εγκατάσταση και λειτουργία 27 Η/Υ, σε τρείς εκ των οποίων διενεργούνταν, παράνομα, παίχνίδια. Συνελήφθησαν η 48χρονη αλλοδαπή, υπεύθυνη του καταστήματος, 35χρονη ομογενής υπάλληλος της επιχείρησης και τρείς παίκτες.

Τέλος, στο πλαίσιο εντοπισμού και σύλληψης φυγόποινων ατόμων, κατά το τελευταίο 24ωρο, συνελήφθησαν έξι άτομα, διότι σε βάρος τους εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις για διάφορα αδικήματα.

Πηγή: seleo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα