Θες να φορέσεις κοστούμι και να ξεχωρίζεις; (photos)

12:41 1/4/2015 - Πηγή: NewsBomb
Όταν ντύνεσαι με τα καθημερινά σου ρούχα, μπορείς με τους συνδυασμούς και τις επιλογές σου να δημιουργήσεις το προσωπικό σου…

Κάτι που δεν είναι το καθημερινό σου ένδυμα, κάτι που φοβάσαι να επέμβεις καταλήγεις να σε φοράει το κοστούμι αντί να το φοράς. Και νιώθεις άβολα και πολύ απλά δεν το ξαναφοράς. Να σε ενημερώσουμε ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά. Μπορείς να επέμβεις και να κάνεις το κοστούμι σου μοναδικό και προσαρμοσμένο στο προσωπικό σου στιλ και γούστο.

Μια απλή λύση είναι το πέτο του σακακιού. Βρες

μια καρφίτσα που να σου ταιριάζει και δώσε εκείνον τον τόνο που χρειάζεται το σακάκι σου για να εξέλθει από το πάνελ των αδιάφορων αισθητικά επιλογών.

Φρόντισε τη γραβάτα σου. Μια καλή λύση είναι οι γραβάτες με υφή, οι οποίες σε συνδυασμό με το πουκάμισο μπορούν να κάνουν ένα αμπιγέ κοστούμι πιο καθημερινό και επιτρέπουν να το βάλεις στην καθημερινότητά σου.

Βάλε ένα κασκόλ. Κατά προτίμηση μεταξωτό ή τέλος πάντων από κάποιο καλό υλικό το κασκόλ θα σας κρατήσει ζεστούς και επιπλέον θα δώσει χρώμα και στιλ στην εμφάνισή σας.

Τέλος, το πουκάμισο. Μην κολλάτε στα μονόχρωμα. Μπορείτε να επιλέξετε καρό ή με ρίγες, αρκεί να ταιριάζει με το ύφασμα του κοστουμιού. Ή να κάνει κοντράστ. Ολες οι ενδιάμεσες επιλογές μάλλον είναι εκτός και δε θα έχουν αποτέλεσμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα