«Τεσσάρα» και θέαμα από την ΑΕΚ παρά τα... 90 της χρόνια

Με τους οπαδούς να τραγουδάνε για τα γενέθλια της Ένωσης, οι παίκτες του Δέλλα τους αντάμειψαν με 4 γκολ και καλή εμφάνιση απέναντι στον Αστέρα Βάρης

Με τον καλύτερο τρόπο, δεδομένων των συνθηκών, γιορτάζει τη συμπλήρωση των 90 της χρόνων η ΑΕΚ καθώς κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες αλλά και τις καλές εμφανίσεις. Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα μετά την μέτρια ως κακή εικόνα

τους στα τελευταία ματς, έδειξαν απέναντι στην ομάδα της Βάρης τον καλό τους εαυτό και πήραν τη νίκη με 4-0, χωρίς ουσιαστικά να απειληθούν σε κανένα σημείο του αγώνα.

Έχοντας λοιπόν μπει δυνατά από τα πρώτα κιόλας λεπτά, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις στο 14' με τον Σταθάκη να νικάει τον Ούσιο με δυνατό «ξερό» σουτ έξω από την περιοχή.Η πίεση από πλευράς ΑΕΚ εντάθηκε και το δευτερογκολ δεν άργησε καθώς στο 16' ο Ντακόλ με ατομική ενέργεια έβαλε τις.. βάσεις για τη νίκη. Μετά το 25' ο ρυθμός έπεσε αισθητά με την Ένωση να ελλατώνει την πίεσή της και τον Αστέρα να ψάχνει διαδρόμους προς την εστία του Βούα χωρίς όμως επιτυχία. Ετσι, το 2-0 έμεινε ως την ανάπαυλα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η διάθεση των γηπεδούχων για πίεση δεν ήταν ανάλογη του πρώτου μέρους και χρειάστηκε το «φρεσκάρισμα» του Δέλλα από τον πάγκο για να έλθουν ακόμη δυο γκολ. Συγκεκριμένα, στο 70' ο Πλατέλλας μετά από γύρισμα του Ανάκογλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το τελικό 4-0 «έγραψε» ο Τσεβάς 4 λεπτά αργότερα, με την Ένωση να επιστρέφει στις νίκες αποζημιώνοντας τους περίπου 5.000 φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» στο ΟΑΚΑ.

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς (67' λ.τρ. Μούργκα), Τσουμάγκας (75' Πεταυράκης), Τζανετόπουλος, Σταθάκης, Κορδέρο, Γεωργέας, Γροντής, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Ντακόλ (70' Τσεβάς).

Αστέρας Βάρης: Ούσιος, Σχίζας, Κοπελάς, Σκουρλής, Πλίτσης, Φωστέρης (63' Κωβαίος), Μίχος, Ανδρεαδάκης, Καζατζής (82' Δρακοντίνης), Ζώνας, Ντούλιας (77' Κριλής).

Πηγή: onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα