Τέλος Μαΐου η επόμενη κόντρα Βενιζέλου - Παπανδρέου

14:51 6/5/2013 - Πηγή: NewsBomb

Ολιγοήμερη ανακωχή στην κόντρα για τα οικονομικά το ΠΑΣΟΚ

Η αναχώρηση για το εξωτερικό του Ευάγγελου Βενιζέλου και τα συνεχή ταξίδια του Γιώργου Παπανδρέου μεταθέτουν για το τέλος του μήνα το επόμενο επεισόδιο της εσωκομματικής κόντρας για τα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ. Άλλωστε σε εκείνο το διάστημα αναμένεται να παραδοθούν και τα πορίσματα των ελεγκτικών εταιριών,

τα οποία αναμένονται από όλο το πολιτικό σύστημα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Από τη συνοχή του ΠΑΣΟΚ άλλωστε, θα εξαρτηθούν πολλά πράγματα, με τη συνοχή της τρικομματικής κυβέρνησης να είναι το κορυφαίο. Δεν είναι λίγοι εκείνοι μάλιστα που στη ΔΗΜΑΡ αναμένουν απορρόφηση ψηφοφόρων που θα δείξουν απέχθεια προς τη συνεχή εξωστρέφεια της Ιπποκράτους.

Σχόλιο για το θέμα που έχει δημιουργηθεί έκανε και ο Θεόδωρος Πάγκαλος, με τον πρώην Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης να παίρνει το μέρος του Γιώργου Παπανδρέου, τονίζοντας ωστόσο πως αν υπάρχουν αμφιβολίες καλό θα ήταν να ερευνηθεί η υπόθεση και από τη Δικαιοσύνη.

Στην Ιπποκράτους πάντως, ετοιμάζονται να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα, διευρύνοντας το ζήτημα και ανάγοντας το σε ευρύτερο του πολιτικού συστήματος, αγγίζοντας θέματα χρηματοδότησης των πολιτικών φορέων.

Keywords
Τυχαία Θέματα