Ταμιευτήριο ΣΠΟΥΔΩΝ: «H αποταμίευση είναι το Α και το Ω!»

01:03 1/6/2012 - Πηγή: NewsBomb

Το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει συνδέσει το όνομά του με την αξία της αποταμίευσης και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των πελατών του με την αξιοπιστία και το κύρος του.

Πιστό πάντα στις αξίες του, δημιούργησε έναν προνομιακό λογαριασμό συγκέντρωσης αποταμιεύσεων που απευθύνεται σε γονείς ανήλικων παιδιών, με σκοπό να σταθεί συνοδοιπόρος στην προσπάθειά τους να φροντίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για το μέλλον των παιδιών τους.

Με

μια απλή πάγια εντολή εκ μέρους του γονέα, για τη μεταφορά από λογαριασμό που τηρεί στο ΤΤ, ενός έστω και μικρού ποσού κάθε μήνα στο Ταμιευτήριο Σπουδών, δίνεται η ευκαιρία στην οικογένεια να απολαμβάνει την πολύτιμη στήριξη που παρέχουν τα προνόμια του προγράμματος:

Υψηλό επιτόκιο 2% για όλο το ποσό

Εξασφάλιση της μηνιαίας καταβολής από το ΤΤ μέσω δωρεάν ασφάλισης ζωής του γονέα (σε περίπτωση απώλειας ζωής, το ΤΤ αναλαμβάνει τη μηνιαία καταβολή, μέχρι να κλείσει το παιδί τα 18)

Ελάχιστο ποσό αρχικής κατάθεσης €30

Δυνατότητα αύξησης ή μείωσης του ποσού μηνιαίας καταβολής

Δυνατότητα κατάθεσης επιπλέον ποσού οποιαδήποτε στιγμή

Αυτόματη μεταφορά στο λογαριασμό «Ταμιευτήριο 18 Plus», αμέσως μετά την ενηλικίωση του παιδιού, με πολλά νέα προνόμια

Δώρο η Κάρτα Μέλους

Μετά το άνοιγμα του λογαριασμού, εκδίδεται στο όνομα του παιδιού μια κάρτα μέλους στην οποία αναγράφεται ένας μοναδικός αριθμός. Με τον αριθμό της κάρτας το παιδί συμμετέχει στην ετήσια κλήρωση του προγράμματος ανάλογα με την ηλικία του, κερδίζοντας το σημαντικότερο δώρο... τις σπουδές του.

Δώρα Κληρώσεων:

Για παιδιά από 6 έως 14 ετών:

Η κλήρωση είναι συνδεδεμένη με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 1ης εβδομάδας του Σεπτεμβρίου κάθε έτους. Το ΤΤ θα καταθέτει στο λογαριασμό του γονέα του τυχερού παιδιού, κάθε μήνα κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους από το Σεπτέμβριο έως και τον Ιούνιο, ως υποτροφία, € 100 για 6 χρόνια ή μέχρι τη συμπλήρωση του 14ου έτους της ηλικίας του παιδιού!

Για παιδιά από 15 έως 18 ετών:

Αυτή η κλήρωση είναι συνδεδεμένη με την κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 1ης εβδομάδας του Μαρτίου κάθε έτους. Το ΤΤ θα καταθέτει, αμέσως μετά την ενηλικίωσή τους, στο λογαριασμό «Ταμιευτήριο 18 Plus» €600 το μήνα για 4 ολόκληρα χρόνια στηρίζοντας τα πρώτα, ανεξάρτητα βήματα της ζωής τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα