Τα «βαποράκια» της TEVA και οι μεγάλες κωλοτούμπες Λοβέρδου και Σαλμά

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας το παίζει τώρα πολέμιος της δραστικής, ενώ μαζί με τον τέως υπουργό εξυπηρέτησαν πλήρως τα ισραηλινά συμφέροντα – Το newsbomb.gr τους ξεσκεπάζει!

Τελικά, οι άνθρωποι δεν ντρέπονται καθόλου! Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Μάριος Σαλμάς δηλώνει τώρα μέγας πολέμιος της δραστικής ουσίας!

Λέει ότι τόσο η πολιτική ηγεσία του υπουργείου όσο και ο ίδιος προσωπικά (!) διαφωνούν με την αποκλειστική συνταγογράφηση της δραστικής ουσίας (χωρίς αναγραφή επωνυμίας φαρμάκου). Μάλιστα, ο αναπληρωτής

υπουργός –σε συνάντησή του με τα προεδρεία των ιατρικών συλλόγων- τόνισε ότι η νομοθέτηση της δραστικής οποίας οφείλεται αποκλειστικά και μόνον στην «περίεργη» -όπως την χαρακτήρισε ο Μάριος Σαλμάς- επιμονή της τρόικας!

Ποιον προσπαθεί να κοροϊδέψει ο κ. Σαλμάς, όταν όλοι γνωρίζουν ότι ο ίδιος προσωπικά –συνεχίζοντας με πάθος ο καταστροφικό έργο του τέως υπουργού Υγείας, Ανδρέα Λοβέρδου- έδωσε αγώνα για να περάσει η συγκεκριμένη ρύθμιση, η οποία θα κατακλύσει την ελληνική αγορά με τα πάμφθηνα και επικίνδυνα ανώνυμα γενόσημα του Τρίτου Κόσμου; Όταν οι εμπλεκόμενοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι είναι ο ίδιος προσωπικά που –προκειμένου να το παίξει «καλό παιδί» στους ξένους- υπερθεμάτιζε στην αναίσχυντη απαίτηση της τρόικας να μας ταΐζει τα ανώνυμα γενόσημα, τα οποία έχουν μειώσει το προσδόκιμο ζωής ολόκληρου του λαού όπου έχουν επιβληθεί; Ο ίδιος που αδιαφορούσε για το λουκέτο που επιβάλλεται με τον τρόπο αυτό στην ελληνική φαρμακοβιομηχανία, για τις 20.000 οικογένειες που μένουν στο δρόμο, για τα εκατομμύρια ευρώ που θα επιβαρυνθεί η χώρα σε επιδόματα ανεργίας και απώλεια φορολογικών εσόδων; Ο ίδιος που –με τη συνευθύνη και του κ. Λοβέρδου, βέβαια- ουσιαστικά εξυπηρέτησαν τα συμφέροντα των ξένων πολυεθνικών που θα βγάλουν κέρδη εκατομμυρίων ευρώ μόλις τους δοθεί βορά η ελληνική αγορά. Συγκεκριμένα, εξυπηρέτησαν κατά κύριο λόγο τα συμφέροντα της γερμανικής φαρμακοβιομηχανίας Ratiopharm και της μητρικής της, της ισραηλινής Teva, του leader της παγκόσμιας αγοράς ανώνυμων γενοσήμων που παράγονται στον Τρίτο Κόσμο.

Και για να μη μένει καμία αμφιβολία, ούτε στον πιο δύσπιστο, για τη νέα κωλοτούμπα Σαλμά –ο οποίος, προφανώς, θέλει να βγάλει την ουρά του απέξω ώστε να μη χρεωθεί την καταστροφή που ο ίδιος προσωπικά φέρνει στην ελληνικό λαό- το newsbomb.gr δημοσιεύει τα βίντεο από τη συνεδρίαση της ολομέλειας στις 29 Φεβρουαρίου 2012, όταν συζητήθηκαν τα μέτρα του μνημονίου 2 που αφορούσαν στο υπουργείο Υγείας. Αφού ο τότε υπουργός, Ανδρέας Λοβέρδος, πήρε το λόγο και –μεταξύ άλλων- μας είπε πόσα καλά θα φέρει η δραστική ουσία και πόσο καλό θα μας κάνουν τα ανώνυμα γενόσημα του Τρίτου Κόσμου, ο κ. Σαλμάς –ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ.- πήρε το λόγο και υπερθεμάτισε: «Σε συνέχεια αυτών που είπα το πρωί στην εισήγησή μου, ήθελα να πω ότι η Νέα Δημοκρατία σε αυτή την κρίσιμη ώρα βάζει πλάτη. Και πρέπει να μας πιστωθεί ένα μέρος, κύριε Υπουργέ -είμαι βέβαιος ότι το πιστώνετε- από το όφελος που θα προκύψει για τα ασφαλιστ

Keywords
Τυχαία Θέματα