Τα σκάνδαλα που θα ρίξουν κυβέρνηση και Σαμαρά

Μισό χρόνο βρίσκεται στην εξουσία, αλλά πρόλαβε να εμπλακεί σε ουκ ολίγα σκάνδαλα. Αντώνης Σαμαράς και κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού και η αιτία είναι όλα αυτά που ακολουθούν στο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr.

Ποιο απ' όλα τα σκάνδαλα θα ρίξει τελικά τον Αντώνη Σαμαρά και την συγκυβέρνηση;

Η Λίστα Λαγκάρντ,

η συγκάλυψη των κ.κ. Βενιζέλου και Παπακωνσταντίνου, η χρηματοδότηση του αδελφού του Πρωθυπουργού, οι παραχωρήσεις στην Τρόικα εις βάρος της Υγείας των Ελλήνων, τα πάρε δώσε με το Γιάννη Σγουρό και τον Σταύρο Παπασταύρου; Το σίγουρο είναι ότι όλα αυτά μαζί αποτελούν μια βόμβα στα θεμέλια της κυβέρνησης. Μια βόμβα, της οποίας το φυτίλι έχει ήδη ανάψει. Είναι πολλά και ήρθαν μαζί μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Δεν πρόλαβε ούτε μισό χρόνο να κυβερνήσει ο Αντώνης Σαμαράς και ήδη η εμπλοκή του σε σκανδαλώδεις υποθέσεις είναι εντυπωσιακή.

Το Newsbomb.gr σας θυμίζει όλες τις υποθέσεις που εγείρουν αναπάντητα ερωτήματα και που τελικά θα αποβούν μοιραίες για τη σημερινή κυβέρνηση.

1. Χρηματοδότηση με 11,5 εκατ. ευρώ του αδελφού του πρωθυπουργού

Το «Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο» μόλις 22 ημέρες (!) αφού ορκίστηκε πρωθυπουργός της Ελλάδας ο Αντώνης Σαμαράς πήρε επιχορήγηση 11,5 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για τις κτιριακές του ανάγκες. Πρόεδρος του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου δεν είναι άλλος από τον Αλέξανδρο Σαμαρά, αδελφό του Πρωθυπουργού της Ελλάδας!

Διαβάστε ολόκληρο το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr για την υπόθεση εδώ.

2. "Περίεργες" σχέσεις με τον περιφερειάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό

Αφού πρώτα ο κ. Σαμαράς άφησε ανενόχλητο τον κ. Σγουρό να κάνει "τα δικά του" (μεταξύ άλλων, να διαθέσει 8,5 εκατ. ευρώ για την τουριστική προβολή της περιφέρειάς του!), στη συνέχεια του έδωσε κεντρικό ρόλο στην υπόθεση Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου και Αλέξανδρου Σαμαρά. Ήταν ο κ. Σγουρός που έφερε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής το θέμα της επιδότησης με 11,5 εκατ. ευρώ του Μπενάκειου Φυτοπαθολογικού Ινστιτούτου, «για τη βελτίωση των κτιριακών του υποδομών», όπως αποκάλυψε το Newsbomb.gr.

Oι σχέσεις των δύο ανδρών δεν σταμάτησαν εκεί. Όπως αποκαλύψαμε πρώτοι, πρωθυπουργός και περιφερειάρχης έχουν ήδη προχωρήσει και σε παρασκηνιακή συμφωνία με πολιτικό περιεχόμενο! Ο κ. Σγουρός ετοιμάζεται για την Δήμο Αθηναίων, με τη στήριξη Σαμαρά!

Διαβάστε την αποκάλυψη για το πολιτικό deal των δύο αντρών εδώ.

3. Η απίθανη περίπτωση Παπασταύρου

Βρίσκεται στη Λίστα Λαγκάρντ, το όνομά του συνδέθηκε με την υπόθεση Μαργαρίτας Παπανδρέου για το ιδιο σκάνδαλο και τυγχάνει στενός συνεργάτης του Πρωθυπουργού. Ποιος είναι ο μυστηριώδης κύριος Σταύρος Παπασταύρου;

Όπως όλα δείχνουν, είναι ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών. Ο άνθρωπος που από συνεργάτης του προκατόχου του στην κεφαλή της ΝΔ, κατάφερε να βρίσκεται διαρκώς στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά στο ρόλο του ως Ελληνα πρωθυπουργού. Η περίπτωσή του είναι ομιχλώδης και μ

Keywords
Τυχαία Θέματα