Τα σημερινά πρωτοσέλιδα με ένα κλικ

Τα θέματα που κυριαρχούν στις σημερινές εφημερίδες είναι: διορθωτικές αλλαγές στο σύστημα της ρύθμισης ληξιπρόθεσμων οφειλών προς το Δημόσιο,έκτακτη συνάντηση Μέρκελ-Ολάντ για την αντιμετώπιση της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη, ιδιαίτερα κρίσιμες οι συναντήσεις του πρωθυπουργού την επόμενη εβδομάδα και αναζωπύρωση της παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Εως 48 οι δόσεις για ληξιπρόθεσμα χρέη".

Η εφημερίδα γράφει "με νέα

εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών. Από 100 ευρώ η ελάχιστη μηνιαία καταβολή. Διευκολύνσεις με διαγραφή προστίμων. Παγώνουν κατασχέσεις από ποινικές διώξεις. "

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Να φύγουμε μόνοι μας από το ευρώ".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "αφού οι Γερμανοί λένε ότι η καλύτερη λύση για την Ελλάδα είναι να πτωχεύσει.... Να τους στείλουμε όλους στο διάολο και να μην πληρώσουμε δεκάρα τσακιστή στους ξένους τοκογλύφους".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Η χλιδή του Γιώργου στο Κολυμπάρι"

Η εφημερίδα γράφει ότι "διακοπές σε υπερλούξ ξενοδοχείο, όπου η σουίτα κοστίζει 1.020 ευρώ τη βραδιά, λίγο πριν τον καλέσει ο εισαγγελέας. Αμετανόητος συνεχίζει να προκαλεί, την ώρα που η κοινωνία εξαθλιώνεται από τις καταστροφικές επιλογές του".

ΕΘΝΟΣ: "Ραντεβού φωτιά για Ελλάδα και ευρώ".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "καθοριστική για την αντιμετώπιση της κρίσης στην Ευρωζώνη αναμένεται να είναι η αιφνίδια συνάντηση της καγκελαρίου Α.Μέρκελ με τον πρόεδρο της Γαλλίας Φρ.Ολαντ στις 23 Αυγούστου στο Βερολίνο".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Από το Δισπηλιό και το Ποσειδώνιο πηγάδι στο χρυσελεφάντινο άγαλμα της Αθηνάς και... τα αρχαία "μικροτσίπ"!

Σύμφωνα με την εφημερίδα "γιατί άραγε κρύβουν τις Μεγάλες Ανακαλύψεις στην Ελληνική γη; Με ανοιχτή επιστολή που είχε σταλεί στον τότε πρωθυπουργό και υπουργό Πολιτισμού Κώστα Καραμανλή ο Γιώργος Παλμός θέτει σημαντικά ερωτήματα."

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ντόμινο ακρίβειας σε γάλα, κρέας, ψωμί".

Η εφημερίδα γράφει ότι "έρχονται αυξήσεις 5% έως 10% στα βασικά είδη διατροφής. Η αναζωπύρωση της παγκόσμιας επισιτιστικής κρίσης εκτινάσσει στα ύψη τις τιμές των δημητριακών".

ΕΣΤΙΑ: "Το "Ντοβλέτι" και οι Ραγιάδες".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "την παραμονή του Δεκαπενταύγουστου ανετυπώθη στην τελευταία σελίδα ένα εκπληκτικό άρθρο, υπό τον τίτλο "ο ραγιάς και το ντοβλέτι" και ανεφέρετο στην αυθαιρεσία των εισπρακτόρων του δημοσίου (ντοβλέτι), οι οποίοι απαιτούσαν από τους πολίτες (ραγιάδες) την καταβολή φόρων ακόμη και αν τους είχαν ήδη καταβάλει".

Η ΑΥΓΗ: "Μιλάει και η ΝΔ για... χρεωκοπία!"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Η ΝΔ διέστρεψε συνέντευξη του Π.Λαφαζάνη. Φτηνός αντιπερισπασμός για να καλυφθεί η πολιτική χρεωκοπία της τρόικας εσωτερικού και να παραπλανηθούν οι πολίτες ενόψει της κοινωνικής χρεωκοπίας με τα μέτρα 11,5 δισ.ευρώ. Την ίδια ώρα το "Spiegel" προτείνει τη χρεωκοπία της Ελλάδας".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Στον Άρειο Πάγο οι συντάξεις-μαϊμού για την επιβολή κυρώσεων".

Η εφημερίδα επισημαίνει "πάνω από 13.000 υπολογίζουν τα

Keywords
Τυχαία Θέματα