Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων με ένα κλικ

Η απόσυρση της ρύθμισης για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και οι αλλαγές στη φορολογία βρίσκονται στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, μαζί με την αποφυλάκιση του Εφραίμ και το μήνυμα από το Μέγαρο Μαξίμου προς ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ:

"Λερναία Υδρα η διαφθορά στο Δημόσιο!".

Η εφημερίδα γράφει ότι "κάθε χρόνο στις εκθέσεις του Συνηγόρου του Πολίτη διαπιστώνεται ότι η διαφθορά στο Δημόσιο που βαφτίζεται κακοδιαχείριση είναι σαν τη Λερναία Υδρα. Το τελευταίο πόρισμα-κόλαφος της ανώτατης αρχής καταγράφει όχι μόνο διατήρηση σε υψηλό αριθμό αλλά και δραστική αύξηση των κρουσμάτων "κακοδιοίκησης" σε όλο το φάσμα του δημοσίου φορέα".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Απόβαση Πούτιν στην Ελλάδα".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "η παρουσία του Βλαντιμίρ Πούτιν στην Ελλάδα αποκτά και μεγάλη πολιτική σημασία με δεδομένο ότι μετά τις εκλογές οι ελληνορωσικές σχέσεις θα περάσουν σ' ένα νέο επίπεδο. Αυτό το έχει καταστήσει σαφές ο Αντώνης Σαμαράς στη διάρκεια της επίσκεψής του στη Μόσχα όπου είχε συναντηθεί με τον σημερινό πρόεδρος της Ρωσίας".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Εφραίμ έγκλειστος στη Μονή Βατοπαιδίου".

Η εφημερίδα γράφει ότι "ο γέροντας αποφυλακίζεται (μάλλον σήμερα) μετά από τρεις μήνες στον Κορυδαλλό, με όρο να παραμείνει στον Άθω και εγγύηση 300.000 ευρώ".

ΕΘΝΟΣ: "Πόρισμα ελπίδα για μείωση φόρων".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "πρόπλασμα για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, που θα ψηφιστεί από τη Βουλή τον προσεχή Ιούνιο, αποτελεί το πόρισμα της επιτροπής για την αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος. Οι ριζοσπαστικές προτάσεις που διαμορφώθηκαν, δημιουργούν προσδοκίες για ελάφρυνση των βαρών που έχουν επωμιστεί οι πολίτες".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ο Γιώργος Πάλμος αποκαλύπτει.... Τα συστήματα ECHELON και HAARP ρίχνουν τα ελληνοκυπριακά αεροσκάφη!"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η ηλεκτρονική άμυνα της αγγλικής βάσης στην Κύπρο εμπεριέχει δυνατότητα παρεμβολής στο σύστημα πλοήγησης ελικοπτέρων- αεροσκαφών. Η πτώση τους στην περιοχή της βάσης ενοχοποιεί τις κεραίες που συνδέονται με τα συστήματα ECHELON και HAARP".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ρεσιτάλ ακυβερνησίας με... μαέστρο Παπαδήμο".

Η εφημερίδα γράφει ότι "καταργήθηκε ντε φάκτο ο νόμος-πλαίσιο για τα ΑΕΙ. Πόλεμος Μπαμπινιώτη-Διαμαντοπούλου, μπάχαλο με Μαξίμου και ΠΑΣΟΚ. Εξακολουθεί να απειλεί με παραίτηση ο υπ. Παιδειας".

ΕΣΤΙΑ: "Τα ποσοστά ΝΔ-ΠΑΣΟΚ".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "13 αναμετρήσεις μετά την Μεταπολίτευση. Από τις 13 αυτές αναμετρήσεις, 7 φορές έχει επικρατήσει η ΝΔ και 6 φορές το ΠΑΣΟΚ. Αλλά εν προκειμένω σημασία έχει ότι το συνολικό ποσοστό των δύο κομμάτων ουδέποτε υπολείφθηκε του 67%."

Η ΑΥΓΗ: "Σκληροί με τους αδύναμους".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "σε κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών απ' όλα τα εισοδηματικά στρώματα συμφώνησαν ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΛΑΟΣ. Ευνοϊκή φορολογική αντιμετώπιση στους έχοντες. Αποσύρθηκε η ρύθμιση για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά μετά από παρέμβαση των τραπεζών".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Δάνεια: Επιστ

Keywords
Τυχαία Θέματα