Συννεφιά με σποραδικές βροχές

Νεφώσεις με ασθενείς βροχές θα εκδηλωθούν στις περισσότερες περιοχές της χώρας, σήμερα Τρίτη 8 Νοεμβρίου.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες θα σημειωθούν στην Αττική. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες το πρωί. Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες, ενώ οι άνεμοι θα είναι νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ.

Η Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 μέχρι 16 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες στη Μακεδονία οπού θα σημειωθούν σποραδικές βροχές τις απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες, ενώ πιθανώς να σημειωθούν ασθενείς βροχές το απόγευμα στη Θεσσαλία. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με ασθενείς βροχές στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Το απόγευμα οι βροχές θα ενταθούν στα βορειοδυτικά και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 23 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και τη Κρήτη. Οι άνεμοι θα είναι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα