Συνελήφθη Πακιστανός διαρρήκτης λίγο πριν μπει σε σπίτι

Συνελήφθη στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β΄ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ευβοίας, ένας 26χρονος υπήκοος Πακιστάν, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία, για απόπειρα κλοπής σε οικία και παράβαση νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα και περί αλλοδαπών.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ο 26χρονος μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του, που ενεργούσαν ως «τσιλιαδόροι», αποπειράθηκε να εισέλθει σε σπίτι, ιδιοκτησίας ενός 31χρονου Έλληνα, στην περιοχή Αγίου Νικολάου Χαλκίδας

Ευβοίας, με σκοπό τη διάπραξη κλοπής, πλην όμως έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία. Αστυνομικοί της Β΄ Ο.Π.Κ.Ε., που περιπολούσαν στην περιοχή και ενημερώθηκαν για το περιστατικό, κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον 26χρονο.

Σε έρευνα που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του 22 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν, προκειμένου να σταλούν στο Τελωνείο Χαλκίδας. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δύο συνεργών του. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε το μεσημέρι στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα