Συνεδριάζει το υπουργικό Συμβούλιο στις 16:00

Συνεδριάζει σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου στις 16.00 το απόγευμα το Υπουργικό Συμβούλιο υπό τον πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο.

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να εγκαταλείψει του ήπιους τόνους και να «τραβήξει το αυτί» σε ορισμένους υπουργούς για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται στο κυβερνητικό έργο αλλά και τις δημόσιες αντιπαραθέσεις.

Ο κ. Παπαδήμος δεν αποκλείεται

μάλιστα να εκφράσει και την δυσφορία του για τις υπουργικές αντιπαραθέσεις που πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα, όπως τα επεισόδια μεταξύ των κ.κ. Γιάννη Ραγκούση και Μάκη Βορίδη για τα ταξί.

Στην ατζέντα βρίσκονται τα εξής θέματα:

• Ενημέρωση και αξιολόγηση της πολιτικής στον τομέα της διοικητικής μεταρρύθμισης και της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης (Δ.Ρέππας).

• Ενημέρωση και αξιολόγηση της πολιτικής στους τομείς της αγοράς εργασίας και της κοινωνικής ασφάλισης (Γ.Κουτρουμάνης).

• Συζήτηση για θέματα που αφορούν τα άτομα με αναπηρία (Ευ.Βενιζέλος, Δ.Ρέππας, Τ.Γιαννίτσης, Αννα Διαμαντοπούλου, Γ.Κουτρουμάνης, Ανδρ. Λοβέρδος).

Νωρίτερα ο κ. Παπαδήμος θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των δανειστών και τον επικεφαλής της «Ομάδας Δράσης» Χόρστ Ράιχενμπαχ.

Keywords
Τυχαία Θέματα