Σύλληψη ληστή στη Ραφήνα

Στα χέρια της αστυνομία βρίσκεται δράστης ο οποίος προσπάθησε να πραγματοποιήσει ένοπλη ληστεία σε μίνι μάρκετ της Ραφήνας.

Ο δράστης έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη ο οποίος πρόλαβε να κλείσει την πόρτα ασφαλείας του καταστήματος. Όμως αυτό φαίνεται πως δεν άρεσε καθόλου στον επίδοξο ληστή, με αποτέλεσμα αυτός να αρχίσει να πυροβολεί στην πρόσοψη, προκαλώντας υλικές ζημιές.

Στη συνέχεια διέφυγε επιβιβαζόμενος σε ΙΧ αυτοκίνητο προς άγνωστη κατεύθυνση, αλλά εντοπίσθηκε λίγο αργότερα και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα της Αστυνομίας, ο συλληφθείς είχε διαπράξει μία ένοπλη ληστεία στις 13 Αυγούστου το βράδυ, σε καντίνα στην Αρτέμιδα, αφαιρώντας χρήματα από τον ιδιοκτήτη της καντίνας και από πέντε πελάτες.

Μετά από έρευνα στο αυτοκίνητο και στο σπίτι του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πολεμικό αυτόματο τουφέκι, μία επαναληπτική καραμπίνα, δύο γεμάτοι γεμιστήρες, επτά και οκτώ φυσιγγίων, 1.346 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, εννέα αμυντικές χειροβομβίδες, επτά μαχαίρια, τέσσερα σπαθιά και δύο ματσέτες, ένα αεροβόλο πιστόλι, ένα αεροβόλο τουφέκι καθώς και οκτώ βιβλιάρια τραπεζών.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Keywords
Τυχαία Θέματα