Συλλήψεις παράνομων μεταναστών σε Ηγουμενίτσα-Πάτρα

Συνελήφθη χθες, στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, από προσωπικό του Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, 51χρονος οδηγός φορτηγού οχήματος με επικαθήμενο, διότι ύστερα από έλεγχο που διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι μετέφερε κρυμμένους ανάμεσα στο φορτίο τέσσερις αλλοδαπούς χωρίς ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.


Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας, ενώ το ανωτέρω όχημα κατασχέθηκε.

Επίσης συνελήφθη

στο νότιο λιμένα Πατρών, από προσωπικό του γραφείου Ασφάλειας της οικείας Λιμενικής Αρχής, 40χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος διότι διαπιστώθηκε πως μετέφερε ως επιβάτες δύο (02) αλλοδαπούς που κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό να τους μεταφέρει παράνομα στο εξωτερικό και οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται, από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκαν το ανωτέρω όχημα, τα πλαστά έγγραφα, το χρηματικό ποσό των εξακοσίων (600,00) ευρώ και δύο κινητά τηλέφωνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα