Συλλήψεις λαθρομεταναστών για απόπειρα εξόδου από τη χώρα

Το δρόμο που οδηγεί στη φυλακή θα ακολουθήσουν τρεις αλλοδαποί καθώς επιχείρησαν να μεταφέρουν λαθραία έναν παράνομο μετανάστη.

Συγκεκριμένα, σήμερα τα ξημερώματα στην πύλη του λιμένα εξωτερικού Ηγουμενίτσας, στελέχη του Γρ. Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής συνέλαβαν 38χρονος αλλοδαπό οδηγό Ι.Χ.Ε. οχήματος και τους δύο αλλοδαπούς συνεπιβάτες του, ηλικίας 48 και 50 ετών αντίστοιχα, αφού μετέφεραν παράνομα έναν αλλοδαπό ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο με σκοπό την παράνομη έξοδό του

από τη χώρα και συνελήφθη.

Στη συνέχεια διαπιστώθηκε και συνελήφθη ένας 29χρονος αλλοδαπός, διότι ήταν άμεσος συνεργός στην απόπειρα παράνομης εξόδου από τη χώρα του αναφερόμενου λαθρεπιβάτη καθώς και μίας αλλοδαπής μαζί με το ανήλικο τέκνο της, που κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.

Προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηγουμενίτσας ενώ για το χρησιμοποιηθέν Ι.Χ.Ε. όχημα που κατασχέθηκε, διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια κυκλοφορίας και οι πινακίδες του ήταν κλεμμένες.

Keywords
Τυχαία Θέματα