Στουρνάρας: Όλα θα εξελιχθούν κατ' ευχήν

Αισιόδοξος εμφανίστηκε μετά το πέρας των συνομιλιών με την Τρόικα ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας, τονίζοντας ότι «τους τελευταίους μήνες υπήρξε πολύ σημαντική πρόοδος στις διαβουλεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών».

«Υπάρχουν ορισμένα ανοιχτά ζητήματα, τα οποία αναμένουμε ότι θα κλείσουν τις επόμενες ημέρες», ανέφερε ο κ. Στουρνάρας,

ενώ όσον αφορά συγκεκριμένα στα εργασιακά, είπε ότι «υπήρξε πρωτοβουλία του Πρωθυπουργού και τις επόμενες ημέρες ο κ. Βρούτσης θα προτείνει λύσεις στα θέματα που έχουν ανακύψει».

«Όσον αφορά στην τρόικα, παρά τις όποιες εντάσεις αυτούς τους δύο μήνες των σκληρών διαπραγματεύσεων, επέδειξαν πνεύμα καλής συνεργασίας, πρότειναν συμβιβαστικές λύσεις και είμαι πεπεισμένος ότι κάνουν το καλύτερο δυνατό για να βρεθούν λύσεις στα δύσκολα προβλήματα που, πράγματι, υπάρχουν. Το Υπουργείο Οικονομικών, που είναι ο θεματοφύλακας της ευστάθειας της οικονομίας, δεν θα παύσει να προτείνει συμβιβαστικές λύσεις σε όλα τα προβλήματα που ανακύπτουν, ακόμη και όταν αφορούν άλλα Υπουργεία. Παραμένω αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα εξελιχθούν κατ΄ ευχήν», κατέληξε ο Υπουργός Οικονομικών.

Διαβάστε επίσης:

Παρατείνεται η αγωνία για το εργασιακό παρόν και μέλλον των Ελλήνων

Με «κόκκινες γραμμές» στα εργασιακά ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στη Βουλή

Keywords
Τυχαία Θέματα