Στον πνευματικό του βρήκε καταφύγιο ο Πάλλης

Στο Άγιον Όρος, όπου είχε βρει καταφύγιο, κρυβόταν ο Αναστάσιος Πάλλης τους τελευταίους μήνες όταν εκκρεμούσαν εις βάρος του δύο εντάλματα σύλληψης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της NEWSBOMB ο επιχειρηματίας είχε την απόλυτη κάλυψη του πνευματικού του.

Το πρωί της Τρίτης ο καταζητούμενος επιχειρηματίας Αναστάσιος Πάλλης μαζί με τον δικηγόρο του πέρασαν την πόρτα του Εφετείου Αθηνών για να παραδοθεί στον Εισαγγελέα

Εφετών, κ. Ισίδωρο Ντογιάκο. Μετά την παράδοσή του φυγόδικου εφοπλιστή στον εισαγγελέα, δόθηκε εντολή να οδηγηθεί, κρατούμενος πλέον, στα δικαστήρια της Ευελπίδων προκειμένου να απολογηθεί για τις κατηγορίες που του αποδίδονται.

Από τον Ιούλιο του 2013, οι άνδρες της Αστυνομίας αναζητούσαν τον γνωστό επιχειρηματία καθώς είχε εκδοθεί και εκκρεμούσε εις βάρος του ένταλμα σύλληψης. Το πρώτο ένταλμα σύλληψης αφορούσε στην εμπλοκή του στην υπόθεση επισφαλών δανείων που του είχε χορηγήσει η τράπεζα FBBank.

Τον περασμένο Οκτώβριο εκδόθηκε ένα ακόμα ένταλμα σύλληψης για τον ήδη καταζητούμενο επιχειρηματία. Το δεύτερο ένταλμα είχε εκδοθεί γιατί έπειτα από έρευνες της Αστυνομίας στο μουσείο του επιχειρηματία είχε βρεθεί ολόκληρο οπλοστάσιο, το οποίο και είχε ερευνηθεί από τους άνδρες της Αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας.

Μάλιστα, τότε, σε έρευνες της Αστυνομίας στο σπίτι του, είχε βρεθεί ναζιστικό υλικό, όπως ναζιστικά σύμβολα, σημαίες, στρατιωτικές στολές, αγάλματα, φωτογραφίες του Χίτλερ, κράνη, σβάστικες και άλλα.


Πώς έμενε ασύλληπτος όλο το διάστημα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που έφθασαν στα γραφεία της εφημερίδας και αφορούν στην υπόθεση Πάλλη, ο επιχειρηματίας κατάφερνε τόσους μήνες να ξεφεύγει από τους άνδρες της Αστυνομίας και να παραμένει ασύλληπτος παρά τις προσπάθειες των αστυνομικών για τον εντοπισμό του καθώς είχε βρει καταφύγιο στο Άγιον Όρος.

Είναι γνωστή άλλωστε η αγάπη του επιχειρηματία για τον «τόπο του Θεού» καθώς εδώ και χρόνια διατηρεί άριστες σχέσεις με το Όρος και ο πνευματικός του ήταν ο άνθρωπος που του παρείχε προστασία και τον έκρυβε τις αρχές.

πηγή: εφημερίδα NEWSBOMB

Διαβάστε επίσης:

Προφυλακιστέος για την FBB o Πάλλης αλλά ελεύθερος για τα όπλα

Keywords
Τυχαία Θέματα