Στο Νοσοκομείο Ηρακλείου ο αστυνομικός που τραυματίστηκε στη Σαντορίνη

17:05 4/8/2013 - Πηγή: NewsBomb

Στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηράκλειου μεταφέρθηκε σήμερα ο αστυνομικός, ο οποίος τραυματίστηκε κατά τη διάρκεια συμπλοκής τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Σαντορίνη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το επεισόδιο σημειώθηκε όταν οι δύο αστυνομικοί, 25 και 29 ετών, οι οποίοι έχουν αποσπαστεί, από την Θεσσαλονίκη στη Σαντορίνη για την τουριστική περίοδο και επέστρεφαν από νυχτερινή διασκέδαση, με πολιτική περιβολή σε κεντρικό δρόμο των Φηρών, προκλήθηκαν από τους δύο

ιδιώτες και αρχικά διαπληκτίστηκαν με αυτούς λεκτικά.

Οι δυο αστυνομικοί δεν δήλωσαν την ιδιότητα τους, ακόμα και όταν κλιμακώθηκε το επεισόδιο, αφού ο ένας από τους δράστες χτύπησε με τα χέρια τον έναν αστυφύλακα, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή.

Όταν ο 39χρονος δράστης κατά τη διάρκεια της συμπλοκής απείλησε τους αστυνομικούς με πτυσσόμενο κλομπ, τότε οι αστυνομικοί δήλωσαν την ιδιότητά τους. Όμως όταν ο 40χρονος άκουσε ότι αυτοί είναι αστυνομικοί, έβγαλε ένα πιστόλι και απείλησε ότι θα τους σκοτώσει.

Ακολούθως πυροβόλησε τρεις φορές, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ο 29χρονος αστυφύλακας, με διαμπερές τραύμα στο δεξί μηρό και να διακομιστεί αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σαντορίνης και στη συνέχεια να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Keywords
Τυχαία Θέματα