Στις 29 Νοεμβρίου το PS4 στην Ευρώπη – Μειώνονται οι τιμές σε PS3

Στις 29 Νοεμβρίου 2013 θα αρχίσει να διατίθεται στην Ευρώπη το Playstation 4, το οποίο θα κάνει την επίσημη πρώτη εμφάνισή του παγκοσμίως λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 15 Νοεμβρίου, στην Βόρεια Αμερική.

Την φετινή μεγάλη εορταστική περίοδο της χρονιάς το PS4 θα κυκλοφορεί σε 32 χώρες. Η παιχνιδομηχανή της Sony θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Xbox One,

το οποίο θα κάνει επίσης το ντεμπούτο του τον Νοέμβριο.

Στην λίστα των χωρών της Ευρώπης την οποία εξέδωσε αργότερα η Sony Computer Entertainment, δεν περιλαμβάνεται η Ελλάδα, με την κυκλοφορία του PS4 να τοποθετείται τον Δεκέμβριο ή ακόμα και στο 2014 (ευχαριστούμε θερμά τον επισκέπτη για την πληροφορία από το insomnia.gr).

Η Sony έχει επιλέξει να διαθέσει το PS4 σε τιμή 100 δολάρια χαμηλότερη από το Xbox One. Το PS4 θα πωλείται στα 399 δολάρια και το Xbox One στα 499 δολάρια. Παράλληλα, ο ιαπωνικός κολοσσός θα μειώσει την τιμή του Playstation 3 12GB και του φορητού Playstation Vita (σε όλα τα μοντέλα και στις κάρτες μνήμης) στα 199 ευρώ στην Ευρώπη (και στα 199 δολάρια στις ΗΠΑ) από τα 229 ευρώ και τα 249 ευρώ αντίστοιχα.

Keywords
Τυχαία Θέματα