Στην εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ για την επιχειρηματικότητα αύριο ο Σαμαράς

Με αμείωτους τους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία των ΟΝΝΕΔιτών για την αυριανή μεγάλη εκδήλωση που ετοιμάζουν για την επιχειρηματικότητα.

Στην αυριανή εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Ίδρυμα Μ.Κακογιάννης αναμένεται να δώσει το παρών ο πρωθυπουργός και οι «γαλάζιοι» φιλοδοξούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις 40 προτάσεις που όπως μάθαμε συνολικά θα παρουσιάσουν.

Πριν λίγο, ο φακός του newsbomb.gr μπήκε στην αίθουσα όπου γίνονταν οι ετοιμασίες και κατέγραψε τις πρώτες εικόνες. Ο πρόεδρος της

ΟΝΝΕΔ Α.Παπαμιμίκος αναμένεται να παρουσιάσει τις συνολικά αρκετές από τις τελικές προτάσεις, οι οποίες προέκυψαν μέσα από τρίμηνο διάλογο, στον οποίο συμμετείχαν ακαδημαϊκοί, φορείς και νέοι επαγγελματίες.

Η όλη πρόταση, έχει ήδη προκαλέσει θετικά σχόλια στον κόσμο των νέων επιχειρηματιών καθώς για πρώτη φορά κάνει λόγω για μία εκ θεμελίων αναθεώρηση της επιχειρηματικής κουλτούρας στη χώρα, ξεκινώντας από τα σχολεία. Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η εκδήλωση είναι προγραμματισμένη την ίδια στιγμή που θα συνεδριάζει το Eurogroup, οπότε δεν αποκλείεται να έχουμε «εκπλήξεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα