Στην Αθήνα ο Μοσκοβισί

Στην Αθήνα θα βρίσκεται τη Δευτέρα ο πρώην υπουργός Οικονομικών της Γαλλίας Πιερ Μοσκοβισί, όπου θα έχει επαφές με την…

Πρόκειται για την πρώτη επίσημη επίσκεψη του Επιτρόπου σε κράτος μέλος της ΕΕ από την ανάληψη των καθηκόντων του ως Μέλος της Επιτροπής Γιούνκερ.»

Το πρόγραμμα του κ. Μοσκοβισί την Αθήνα έχει ως εξής:

Τη

Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου, ο κ. Μοσκοβισί θα έχει κατ'αρχήν συνάντηση με τον Πρωθυπουργό κ. Αντώνη Σαμαρά στην οποία θα συμμετέχει και ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Γκίκας Χαρδούβελης (ώρα 15.00, Μέγαρο Μαξίμου).

Ακολούθως, ο Επίτροπος θα πραγματοποιήσει επίσκεψη σε υπό κατασκευή σταθμό του μετρό με την παρουσία του Υπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ. Μιχάλη Χρυσοχοϊδη και του Προέδρου της ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, κ. Χρήστου Τσίτουρα.

Στη συνέχεια, ο κ. Μοσκοβισί θα συναντηθεί με εκπροσώπους των κοινωνικών εταίρων και αμέσως μετά με τον Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη (ώρα 18.30, στο Υπουργείο).

Την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου, ο κ. Moscovici, θα παραστεί σε πρόγευμα εργασίας με τους Υπουργούς Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Κωνσταντίνο Σκρέκα και Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, κ. Ιωάννη Βρούτση (ώρα 08.30).

Θα ακολουθήσει κατ'ιδίαν συνάντηση του Επιτρόπου με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Ιωάννη Στουρνάρα (ώρα 09.45).

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψή του στην Αθήνα, ο κ. Μοσκοβισί θα παραχωρήσει Συνέντευξη Τύπου».

Keywords
Τυχαία Θέματα