Στα ύψη το πολιτικό θερμόμετρο λόγω ΕΡΤ

Στα ύψη ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο στη Βουλή με αφορμή καταγγελίες από ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝ.ΕΛ και ΚΚΕ ότι βουλευτές που βρίσκονταν έξω από το κτίριο της Αγίας Παρασκευής έχουν προπηλακιστεί από τα ΜΑΤ.


Οι κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι των τριών κομμάτων Παναγιώτης Λαφαζάνης,

Νώντας Μαριάς και Θανάσης Παφίλης ζήτησαν από την κυβέρνηση να αποσύρει από την ΕΡΤ τα ΜΑΤ και να ενημερώσουν τη Βουλή τόσο ο πρόεδρος του Σώματος Βαγγέλης Μεϊμαράκης όσο και ο υπουργός Δημόσιας Τάξης Νίκος Δένδιας.
Άμεση ήταν η αντίδραση του υπουργού Επικρατείας Δημήτρη Σταμάτη που διέψευσε κατηγορηματικά ότι έχουν προπηλακιστεί βουλευτές έξω από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής.


«Αυτό που επιχειρήθηκε ήταν βίαιη εισβολή βουλευτών μαζί με μια ομάδα εργαζομένων έξω από το κτίριο της ΕΡΤ. Δεν θα επιτρέψουμε επανακατάληψη της ΕΡΤ. Είναι δημόσια περιουσία», υπογράμμισε ο κ. Σταμάτης.


Από την πλευρά του, ο προεδρεύων του Σώματος Χρήστος Μαρκογιαννάκης ανέφερε ότι ο πρόεδρος της Βουλής είναι σε επικοινωνία με την κυβέρνηση προκειμένου να ενημερωθεί τι πραγματικά συμβαίνει για να ενημερώσει τους βουλευτές.

Keywords
Τυχαία Θέματα