Στα πρόθυρα της Ηλιακής έκλειψης

Σήμερα (18/03) μέχρι το μεσημέρι, η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στη συνέχεια περνάει στο υδάτινο περιβάλλον των Ιχθύων για…

Ο τρόπος που θα επηρεάσει τον καθένα μας ξεχωριστά, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τις προδιαγραφές του προσωπικού μας αστρολογικού χάρτη.

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι σε δύο μέρες η Σελήνη, λίγο πριν αποχωρήσει από το ζώδιο των Ιχθύων, θα συναντήσει τον Ήλιο στην 29η μοίρα, όπου –πέραν της Νέας Σελήνης του Μαρτίου– θα συμβεί και η πρώτη ανοιξιάτικη Έκλειψη Ηλίου.

Η

επίδραση αυτής της Ηλιακής έκλειψης είναι ιδιαίτερα σημαντική γιατί συμβαίνει στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού και μάλιστα στην τελευταία μοίρα του, σηματοδοτώντας έτσι ότι όλοι λίγο-πολύ βιώνουμε καταστάσεις τελειωτικές.

Ήδη η επίδρασή της έχει αρχίσει και διαφαίνεται, αφού οι εκλείψεις έχουν επίδραση κάποιες μέρες πριν και αρκετό καιρό μετά την πλήρη κορύφωσή τους.

Παλιές καταστάσεις τελειώνουν, νέοι κύκλοι πραγμάτων ξεκινούν, αποποιούμαστε ότι δεν μας ικανοποιεί και βιώνουμε συγκλονιστικές αλλαγές εσωτερικά και εξωτερικά. Σίγουρα κάποιοι θα σπάσουν αυγά κατά τη διάρκεια αυτής της έκλειψης προκειμένου να ανακουφιστούν από θέματα που τους ταλαιπωρούν και να ξεκινήσουν από την αρχή.

Πόσο μάλλον που αμέσως μετά την έκλειψη έχουμε και την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Κριού, την Εαρινή Ισημερία δηλαδή, που σηματοδοτεί την τόλμη, τα νέα ξεκινήματα και την αρχή ενός νέου κύκλου ζωής πάνω στον πλανήτη!

Ας δούμε συνοπτικά πως θα επηρεάσει αυτή η έκλειψη τα 12 ζώδια:

Κριοί: Αφήνουν κάτι πίσω τους και κάνουν αλλαγές. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό τους, που ακολουθεί την έκλειψη, δείχνει ότι τελικά θα είναι ευνοημένοι, ακόμα κι αν χρειαστεί να γκρεμίσουν κάστρα.

Ταύροι: Σε θέματα φιλίας και στα ερωτικά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, γιατί τόσο καιρό πατούν σε αβέβαιο έδαφος.

Δίδυμοι: Είναι πολύ μπλεγμένοι με οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα, ας μην υπογράψουν και ας μην υποσχεθούν τίποτα αν οι συνθήκες δεν είναι ξεκάθαρες.

Καρκίνοι: Ζητούν μια πιο ποιοτική συναισθηματική ζωή, αλλά το φωνάζουν με ένταση αφού τα συναισθήματα που βιώνουν είναι εκρηκτικά.

Λέοντες: Θα κάνουν ξεκαθαρίσματα σε οικονομικά και επαγγελματικά, ενώ όσοι έχουν ψυχολογικά θέματα θα προσπαθήσουν να τα βρουν με τον εαυτό τους.

Παρθένοι: Επηρεάζονται ιδιαίτερα από την έκλειψη, γίνονται συναισθηματικοί και παράλληλα προσπαθούν να ξεκαθαρίσουν το τοπίο σε θέματα σχέσεων και συντρόφου. Προσοχή, η κρίση τους μπορεί να μην είναι τόσο ξεκάθαρη!

Ζυγοί: Έχουν βάλει πολλά θέματα μαζί, αλλά τρέχουν και δεν φτάνουν, αφού το συναίσθημα τους μπερδεύει. Σε ένα θέμα υγείας θα ξεκαθαρίσει το τοπίο μέχρι την ημέρα της έκλειψης, και τα πράγματα θα είναι καλύτερα απ’ ότι περίμεναν.

Σκορπιοί: Επηρεάζονται θετικά, γίνονται πιο ήρεμοι και θα είναι στις καλές τους τόσο στον ερωτικό τομέα όσο και στους υπόλοιπους, γιατί θα θέλουν να προσφέρουν και να αγαπήσουν.

Τοξότες: Έχουν μπερδευτεί πολύ και δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν σε θέματα σπιτιού, οικογενειακά και ψυχολογικά. Είναι ευκαιρία με την έκλειψη να προσπαθήσουν να επιλύσουν ότι μπορούν.

Αιγόκεροι: Επηρεάζονται θετικά από αυτήν την έκλειψη, γιατί θα έρθουν πιο κοντά με συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα, με τα οποία θα βιώσουν και αποκαλυπτικές στιγμές.

Υδροχόοι: Μπερδεύονται με τα οικονομικά τους, όπου χρειάζεται να είναι απόλυτοι και να βάλουν όρια, γιατί τους τυραννούν θέματα και επιθυμίες που δεν μπορούν να ελέγξουν

Ιχθύες: Νιώθουν μια μεγάλη αλλαγή να συμβαίνει, περνούν από μια φάση σε μια άλλη (πάλι συναισθηματική), η διαίσθησή τους κορυφώνεται και τους οδηγεί σε έναν καλύτερο δρόμο στην προσωπική ζωή και τη σχέση τους με τους άλλους.

Άκουσε αναλυτικά τι είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιδράσεις σε όλα τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 18/3;

Παγκόσμια ημέρα Αστρολογίας: Ένας φωτεινός κύκλος ξεκινά με την Εαρινή Ισημερία

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 18/3 έως 20/3

Ερωτικό ωροσκόπιο 18/3

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Τετάρτη 18 Μαρτίου

Keywords
Τυχαία Θέματα