Σπουδαίο διπλό ο Ολυμπιακός στη Μασσαλία

Ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού διατήρησε ο Ολυμπιακός μετά το «διπλό» (0-1) στο «Βελοντρόμ» απέναντι στην Μαρσέιγ.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν νίκη, πλέον, επί της αδιάφορης Άρσεναλ την τελευταία αγωνιστική, στο Καραϊσκάκη και παράλληλα να μην κερδίσουν οι Γάλλοι στην Γερμανία, κόντρα στη Ντόρτμουντ, για να πάρουν το «εισιτήριο» για την επόμενη φάση του θεσμού.

Έναν παθιασμένο Ολυμπιακό

παρακολούθησαν οι Έλληνες φίλαθλοι στο «Βελοντρόμ», κόντρα στην Μαρσέιγ, της οποίας επιβλήθηκε, χάρη στο γκολ του Γιάννη Φετφατζίδη, με σκορ 1-0. Οι πρωταθλητές Ελλάδας, οι οποίοι ακόμα και με ισοπαλία έμεναν εκτός Champions League, κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο «διπλό» και να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για πρόκριση στην επόμενη φάση. Πλέον, η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε χρειάζεται τη νίκη – και παράλληλα να μην κερδίσουν οι Γάλλοι στην Γερμανία – για να προκριθούν στους «16» της διοργάνωσης. Με νίκη, όμως, ανεξάρτητα από το άλλο αποτέλεσμα, επί των Άγγλων, ο Ολυμπιακός περνά στο Europa League.

Διαβάστε περισσότερα στο onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα