ΣΟΚ: Βρήκε το κεφάλι του συζύγου της στο κεφαλόσκαλο

Ο João Rodrigo Silva Santos δεν επέστρεψε σπίτι του το βράδυ της Δευτέρας. Όταν η σύζυγος του πρώην ποδοσφαιριστή άνοιξε την πόρτα του σπιτιού τους για να πάει στη δουλειά της, το επόμενο πρωί, βρήκε το κεφάλι του στο κεφαλόσκαλο...

Σύμφωνα με την αστυνομία, το κεφάλι του άτυχου άνδρα ήταν τοποθετημένο μέσα σε ένα σακίδιο. Οι λεπτομέρειες για την κατάστασή του, που μεταδίδουν τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, είναι φρικιαστικές.

Ο 35χρονος Santos έπαιζε σε μικρές ομάδες του Ρίο πριν αποχωρήσει και ανοίξει κατάστημα με υγιεινές τροφές, γράφει το CNN.

Τοπικό

τηλεοπτικό δίκτυο μεταδίδει πως η τελευταία φορά που είδαν τον άνδρα ήταν το βράδυ της Δευτέρας, όταν δύο ύποπτοι μπήκαν στο αυτοκίνητό του.

Χθες το πρωί, η αστυνομία ανακοίνωσε πως βρήκε μέλη από ανθρώπινο σώμα σε ποτάμι έξω από την πόλη και έκαναν εξετάσεις DNA για να δουν εάν επρόκειτο για τμήματα της σορού του Santos.

Τα τοπικά μέσα μεταδίδουν πως η σύζυγος του Santos εργαζόταν για την αστυνομία σε μία από τις φαβέλες του Ρίο αλλά κάνοντας μαθήματα κολύμβησης σε παιδιά, όχι ως αστυνομικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα