Σοκ στη Ρωσία: Δύο κανίβαλοι σκότωναν και έτρωγαν τα θύματά τους

Σοκ έχει προκαλέσει στη Ρωσία η σύλληψη δύο κανίβαλων ατόμων. Μάλιστα, ο ένας δράστης ήταν κατά συρροή δολοφόνος και μόλις 23 ετών...

Στην πρώτη περίπτωση, ο συλληφθείς είχε σκοτώσει έξι άτομα. Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ιζβέστια» έτρωγε το ήπαρ των θυμάτων του.

«Από το 2009 ως το 2011, ο ύποπτος σκότωσε τουλάχιστον έξι κατοίκους της περιοχής της Πένζα (560 χλμ. νοτιοανατολικά της Μόσχας) και έθαψε τα πτώματά τους», αναφέρει σε ανακοίνωση η ερευνητική επιτροπή της Ρωσίας, η οποία διευκρινίζει πως βρέθηκαν ανθρώπινα υπολείμματα.

«Στη διάρκεια έρευνας στην κατοικία του εν λόγω προσώπου, βρέθηκε ένα προσωπικό ημερολόγιο στο οποίο ήταν καταγεγραμμένες λεπτομέρειες των εγκλημάτων. Ο ύποπτος αναγνώρισε τα θύματα από φωτογραφίες» σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή.

Πηγές στους κόλπους των δυνάμεων της τάξης αναφέρουν πως «διαπιστώθηκαν πολλά κρούσματα κανιβαλισμού», προσθέτοντας ότι ο ύποπτος έτρωγε το ήπαρ των θυμάτων, όλων κατοίκων του Μπελίνσκ, μιας πόλης με πληθυσμό 8.000 ανθρώπων.

Έφαγε τη σάρκα ενός φίλου του

Η δεύτερη σύλληψη σημειώθηκε στην πόλη Βλαδιβοστόκ. Ο «πρωταγωνιστής» σε αυτή την περίπτωση είναι ένας 35χρονος άνδρας, ο οποίος παραδέχθηκε πως είχε σκοτώσει έναν από τους φίλους του και έφαγε από τη σάρκα του μαζί με έναν άλλο γνωστό του.

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στις 21 Μαρτίου. Ο ίδιος σε κατάσταση μέθης έβαψε τα χέρια του με το αίμα του 41χρονου φίλου του. Ωστόσο, σύμφωνα με την επιτροπή, δεν του έφθανε αυτό, παρέα με έναν άλλο φίλο τους έφαγαν από τη σορό του θύματος.

Ο κανιβαλισμός «τρώει» τη Ρωσία

Τα τελευταία χρόνια στη Ρωσία έχουν αναφερθεί πολλές περιπτώσεις κανίβαλων δολοφόνων. Τον Αύγουστο του 2011, η αστυνομία του Μουρμάνσκ (βορειοδυτική Ρωσία) είχε συλλάβει ένα νεαρό Ρώσο ο οποίος παραδέχθηκε πως σκότωσε και μετά έφαγε έναν άνδρα που είχε συναντήσει μέσω ενός ιστότοπου συναντήσεων για ομοφυλόφιλους.

Τον Ιανουάριο του 2009, ένας νεαρός κρεοπώλης και ένας φίλος του ανθοπώλης έπνιξαν ένα 16χρονο κορίτσι στο μπάνιο του διαμερίσματος ενός εκ των δύο και στη συνέχεια έφαγαν από το πτώμα του θύματός τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα