ΣΟΚ: Δολοφόνησε την 6χρονη κόρη της και έκαψε το πτώμα

Η Kristi Anne Abrahams θα εκτίσει ποινή φυλάκισης τουλάχιστον 16 ετών για τη δολοφονία της κόρης της Kiesha.

Η 30χρονη, τη στιγμή που ο δικαστής Ian Harrison ανακοίνωνε την ποινή τονίζοντας ότι η γυναίκα ότι δολοφόνησε ένα ανυπεράσπιστο κοριτσάκι, δεν αντέδρασε.

''Η εμπιστοσύνη ανάμεσα σε έναν γονέα και το παιδί είναι εξαιρετικά σημαντική'', συμπλήρωσε μιλώντας στο δικαστήριο του Σίδνευ την Πέμπτη.

Η Abrahams δήλωσε ένοχη στη δολοφονία της 6χρονης τον Ιούλιο του 2010 ήδη από την πρώτη μέρα της δίκης.

Σε μυστικό αστυνομικό είπε ότι είχε δώσει ένα ελαφρύ

''σκούντημα'' με το πόδι της επειδή το κορίτσι δεν έβαζε την πιτζάμα του, προκαλώντας την πτώση του από το κρεβάτι και τον σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι. Ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι το κορίτσι είχε πέσει θύμα κακοποίησης επί μήνες, γεγονός που οδήγησε τελικά στο θάνατό της.

Σύμφωνα με την αστυνομία η Abrahams και ο σύντροφός της, Robert Smith, έκρυψαν για λίγες μέρες το πτώμα σε μια βαλίτσα στο σπίτι τους στο Mount Druitt, και μετά το έκαψαν και έθαψαν τις στάχτες.

Στη συνέχεια δήλωσαν την εξαφάνιση της μικρής στην αστυνομία.

Στο δικαστήριο ακούστηκε ακόμα ότι η μητέρα μισούσε την κόρη της λόγω της ομοιότητάς της με τον βιολογικό της πατέρα, Chris Weippeart. Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίχθηκαν κατά τη διάρκεια της δίκης, η μητέρα είχε κακοποιήσει και στο παρελθόν την κόρη της.

Ο Smith καταδικάστηκε τον Μάιο σε 12 χρόνια στη φυλακή.

Keywords
Τυχαία Θέματα