Σκουρλέτης: Ακροδεξιός ο Σαμαράς

Την τριήμερη συζήτηση στη Βουλή για την πρόταση μομφής του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Πάνος Σκουρλέτης.

«Η κυβέρνηση έπεσε ακόμα περισσότερο στα μάτια της κοινωνίας», υποστήριξε ο κ. Σκουρλέτης, κάνοντας μία αποτίμηση της τριήμερης συζήτησης στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Κόκκινο 105,5», ο κ. Σκουρλέτης ανέφερε ότι η κυβέρνηση βγήκε «τραυματισμένη» σε κοινοβουλευτικό επίπεδο λόγω της αποχώρησης της Θ. Τζάκρη. Σημείωσε ακόμη ότι αυτό που φάνηκε χθες είναι «η γύμνια των επιχειρημάτων του Πρωθυπουργού, η αδυναμία του ή, εν πάση περιπτώσει, η ηθελημένη επιλογή του να μην απαντήσει σε όλα τα επίδικα της συγκυρίας που σχετίζονται με το μέγιστο πρόβλημα που υπάρχει αυτή τη στιγμή, που είναι το θέμα της διαπραγμάτευσης».

«Ο Πρωθυπουργός στα συγκεκριμένα ερωτήματα που έχουν αναδειχθεί όλο το τελευταίο διάστημα σε αυτή τη συγκυρία δεν απάντησε. Και έχει γίνει πλέον απόλυτα κατανοητό ότι όταν δεν έχεις μια διαφορετική πολιτική και δεν πιστεύεις σε μια διαφορετική πολιτική, δεν μπορείς τελικά να διαπραγματευτείς τίποτα», τόνισε.

Χαρακτήρισε επίσης «ακροδεξιό ηγέτη» τον Πρωθυπουργό, καθώς όπως είπε, «πέρα από τις μαγκιές κλπ, το να τον βλέπεις να σηκώνει το δάκτυλο απέναντι στην αξιωματική αντιπολίτευση και κατ’ επέκταση σε όλο αυτό τον κόσμο που την στηρίζει και την ακολουθεί και ευθέως να την ταυτίζει με τη Χρυσή Αυγή, αυτό πλέον επιβεβαιώνει τι είναι ο κ. Σαμαράς».

Keywords
Τυχαία Θέματα