Σφοδρή επίθεση Σαρκοζί σε Ολάντ

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε στη διάρκεια ομιλίας του στη Λιόν μπροστά σε περίπου 8.000 υποστηρικτές του, ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί κατά του Φρανσουά Ολάντ.


Χαρακτηριστικά δήλωσε πως ο υποψήφιος των σοσιαλιστών εξαπατά τους ψηφοφόρους υποστηρίζοντας ότι δεν υπάρχει ανάγκη για οδυνηρές μεταρρυθμίσεις και συμπλήρωσε πως ο θέτει το μέλλον της χώρας σε κίνδυνο αρνούμενος να δει την ανάγκη για διαρθρωτικές αλλαγές.

«Είναι αναιδές το πρωί να λες στους Γάλλους ότι θα μειώσεις

το έλλειμμα, το απόγευμα ότι δεν θα λάβεις μέτρα για την εξοικονόμηση πόρων και το επόμενο πρωί, αφού το σκεφτείς, να λες ότι θα ξοδέψεις περισσότερο», είπε ο Σαρκοζί.

Ο πρόεδρος της Γαλλίας, ο οποίος σταδιακά μειώνει την διαφορά του από τον Ολάντ στις δημοσκοπήσεις, ανέφερε επίσης πως «σε μια προεκλογική εκστρατεία δεν μπορείς να πεις ψέματα. Δεν μπορείς να κρύψεις τι είσαι και τι θέλεις. Δεν μπορείς να κρύψεις τι είδους πρόεδρος θα γίνεις. Δεν μπορείς να συνεχίζεις να μην μιλάς για τίποτε επ' αόριστον και να μην δεσμεύεσαι για τίποτε, να επιμένεις να αποφεύγεις τον διάλογο, να μασκαρεύεις τις προκλήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα