Σελήνη στον Υδροχόο – Το απίθανο καιροφυλακτεί!

Η σημερινή είναι μια ανοιξιάτικη μέρα, με τη Σελήνη στον ευρηματικό Υδροχόο να δίνει πνοή και προοπτικές στη σκέψη και…

Το πλανητικό σκηνικό δείχνει να έχει ηρεμήσει κάπως, αν και οι ανατροπές καιροφυλακτούν. Τουλάχιστον αφήσαμε πίσω μας το βαρύ αστρολογικό κλίμα που κυριαρχούσε, λόγω των επεισοδιακών εκλείψεων καθώς και του τετραγώνου Ουρανού - Πλούτωνα.

Οι συγκλονιστικές αλλαγές, εσωτερικές ή εξωτερικές, που κάποιοι βίωσαν εξαιτίας των δύσκολων αστρολογικών συνθηκών, συνοδεύτηκαν και από διεργασίες ή συγκρούσεις που σκοπό είχαν να οδηγήσουν τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα.

Τώρα,

ό,τι είχαμε υποστεί θα μας προσφέρει το καρμικό του αντάλλαγμα, η νέα πραγματικότητα θα πάρει σάρκα και οστά μπροστά μας και το έργο που δημιουργήσαμε θα αρχίσει να αποδίδει.

Από την άλλη, ο Κρόνος κάνει τα δικά του παιχνίδια στους ουρανούς και, από τον Τοξότη όπου βρίσκεται, στέλνει τα δικά του μηνύματα για οργάνωση και νέους τρόπους αντιμετώπισης των θεμάτων που έχουν να κάνουν με τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, την επικοινωνία, τις γνώσεις και τα ιδανικά μας.

Επιπλέον, η Αφροδίτη από αύριο θα βρίσκεται επισήμως στο αεικίνητο ζώδιο των Διδύμων, δίνοντας άλλο νόημα και… αέρα στις ανωτέρω έννοιες.

Σήμερα πάντως, η γιορτινή διάθεση, η πνευματική διέγερση, η πρωτοτυπία και η όρεξη να ξεφύγουμε και να «πουλήσουμε λίγο τρέλα» θα κυριαρχούν στην ατμόσφαιρα λόγω Υδροχόου, μέχρι αργά τη νύχτα, που η Σελήνη θα εισέλθει στο νωχελικό και υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων.

Άκουσε όσα είπε σήμερα η Μπέλλα Κυδωνάκη για τις πλανητικές επιρροές σε ΟΛΑ τα ζώδια, στην εκπομπή Hit Wake up του ραδιοσταθμού Hit 88.9!

https://soundcloud.com/astrology_gr/14042015a


Διάβασε επίσης στο astrology.gr:

Τι λένε τα άστρα σήμερα, 14/4;

Οι προβλέψεις της εβδομάδας 13/4 - 19/4 σε video, από τη Μπέλλα Κυδωνάκη

Φέρε τα πάνω - κάτω και κάνε τη διαφορά!

Ερωτικό ωροσκόπιο 14/4

Οι τυχερές και όμορφες στιγμές της ημέρας: Τρίτη 14 Απριλίου

Keywords
Τυχαία Θέματα