Σείστηκε το «Ελ. Βενιζέλος» για τους Πρωταθλητές Ευρώπης

Τέτοια αποθέωση δεν... ξανάγινε! Περισσότεροι από 6.000 οπαδοί του Ολυμπιακού έκαναν κόκκινο το «Ελ. Βενιζέλος» στην υποδοχή που επιφύλαξαν στα τρομερά μωρά του Ντούσαν Ιβκοβιτς, που επέστρεψαν από την Πόλη με την κούπα του Πρωταθλητή Ευρώπης.

Από τη μία, ο τρόπος που κατακτήθηκε το 2ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, με το καλάθι του Πρίντεζη στο τελευταίο δευτερόλεπτο και από την άλλη το γεγονός ότι η ομάδα επέστρεψε στην κορυφή της

Ευρώπης μετά από 15 χρόνια και μάλιστα μέσα στην Πόλη, είναι δύο στοιχεία που έχουν προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι ετοίμασαν υποδοχή ηρώων στους παίκτες της ομάδας τους. Η Αττική Οδός είχε... κοκκινίσει από νωρίς και τα συνθήματα των «ερυθρόλευκων» οπαδών έδιναν και έπαιρναν. «Την κούπα τη σηκώσαμε σε χώμα ελληνικό», ήταν ένα απ' αυτά που τραγουδούσαν οι ενθουσιασμένοι φίλοι του Ολυμπιακού.

Η «ερυθρόλευκη» αποστολή «πάτησε» ελληνικό έδαφος γύρω στις 17:30 και όσο αργούσε να εμφανιστεί μπροστά στους οπαδούς του Ολυμπιακού, τόσο ο ενθουσιασμός μεγάλωνε. Λίγο μετά τις 18:00 το «ερυθρόλευκο» πούλμαν εμφανίστηκε και ακολούθησε πανζουρλισμός. Οι οπαδοί το περικύκλωσαν κάποιοι μάλιστα μπήκαν μέσα σ' αυτό με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί. Φωτοβολίδες, φωνές, χειροκροτήματα, ενθουσιασμός και η ιαχή «Νάτοι, νάτοι οι πρωταθλητές» ακούγονταν παντού. Οι μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού φανερά ευτυχισμένοι με όσα ζούσαν χαιρετούσαν μέσα από το πούλμαν τους οπαδούς, ενώ σε περίοπτη θέση στο παρπρίζ του πούλμαν βρισκόταν η κούπα της Ευρωλίγκα.

Διαβάστε περισσότερα στο Onsports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα