Σαντορίνη: Νέες συλλήψεις για το αιματηρό περιστατικό με το βαρελότο

Τρία ακόμα άτομα συνελήφθησαν στη Σαντορίνη για την υπόθεση της ρίψης βεγγαλικών το βράδυ του Μ.Σαββάτου, από τα οποία τραυματίστηκαν σοβαρά τρία άτομα. Πρόκειται για έναν 28χρονο, έναν 24χρονο και έναν 16χρονο.

Επιπλέον, κατά τη συνεχιζόμενη διερεύνηση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκαν έρευνες παρουσία δικαστικού λειτουργού στις κατοικίες συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αυτοσχέδιο βαρελότο, 221 τεμάχια τυποποιημένων κροτίδων και τσάντα ώμου.

Από την ρίψη βεγγαλικών τραυματίστηκαν συνολικά επτά άτομα, ενώ μια αμερικανίδα τουρίστρια τραυματίστηκε σοβαρά

και νοσηλεύεται στην Εντατική.

Η Αμερικανίδα τουρίστρια, ηλικίας 51 ετών, χειρουργήθηκε στην κοιλιακή χώρα. Λόγω του βαρύτατου τραυματισμού της αεροδιακομίστηκε από τη Σαντορίνη στο Βενιζέλειο του Ηρακλείου μαζί με άλλα τρία άτομα (δύο υπήκοοι ΗΠΑ, μία γυναία 53 ετών και ένας άνδρας 55 ετών, καθώς και ένας 50χρονος Έλληνας), οι οποίο νοσηλεύονται με εγκαύματα κυρίως στα πόδια.

Οι υπόλοιποι τέσσερις ελαφρά τραυματίες -ένας 23χρονος Έλληνας και δύο Κύπριοι, ηλικίας 24 και 27 ετών- μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας στην Οία και αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες επέστρεψαν στον τόπο διαμονής τους.

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο-ΣΟΚ λίγο μετά το «Χριστός Ανέστη» - «Προσευχηθείτε για τη μαμά»

Ματωμένο και το φετινό Πάσχα από βεγγαλικά και κροτίδες

Επτά τραυματίες από βεγγαλικό στη Σαντορίνη - Στην εντατική τουρίστρια

Keywords
Τυχαία Θέματα