Σαμαράς: Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη

Επίθεση στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε κατά τη διάρκεια της τριτολογίας του στην Ολομέλεια της Βουλής ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.


Ο κ. Σαμαράς κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση

για αμοραλισμό και πολιτικό τυχοδιωκτισμό, ενώ υπογράμμισε ότι «είναι άχαρο να καταλαβαίνει ο κόσμος ότι κάποιοι θέλουν να επωφεληθούν πολιτικά από την κατάρρευση της χώρας».

«Ορισμένοι ποντάρουν στο να βουλιάξει η χώρα κι αυτό είναι κάτι που δεν θα το αφήσουμε να γίνει», συνέχισε ο Πρωθυπουργός, για να συμπληρώσει, απευθυνόμενος στον Αλέξη Τσίπρα, ότι έχει αναγάγει τη συγκεκριμένη πρακτική «σε ιδεολογία».

Επίσης, κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για το δημοσίευμα της Αυγής, που αναφερόταν στον ίδιο σε σχέση με τις εξοπλιστικές ανάγκες της χώρας. «Έπρεπε να το είχατε καταγγείλει», είπε ο κ. Σαμαράς, αλλά είναι δύσκολο να καταγγείλετε το όργανό σας», συμπλήρωσε.

«Είμαι επιεικής και δεν πιστεύω πια ότι ποντάρετε στην χρεωκοπία της χώρας, απλά πιστεύω ότι πολιτικά τα έχετε χαμένα, είστε σε σύγχυση, σας ταλαιπωρούν και οι συνιστώσες σας... Κατά βάθος σας καταλαβαίνω. Πάντως, το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη», κατέληξε ο Πρωθυπουργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα