Σαμαράς: Μην κόβετε το ρεύμα σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν

Τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας στην κυβέρνηση επανέλαβε από το βήμα της Βουλής ο Αντώνης Σαμαράς, υπογραμμίζοντας πάντως για μια ακόμη φορά τη θέση του κόμματός του ότι το νέο σχήμα «είναι προϊόν ανάγκης για να ανορθωθεί η αξιοπιστία της χώρας, να διασφαλιστεί η ομαλότητα στο εσωτερικό και να αποφευχθεί η έξοδος από το ευρώ».

Ο κ. Σαμαράς τόνισε

ότι έχει περιγραφεί με σαφήνεια η αποστολή της κυβέρνησης και αναφέρθηκε στο τρίπτυχο να ξεμπλοκάρει η 6η δόση, να προωθηθεί η ολοκλήρωση της νέας δανειακής σύμβασης και να οδηγηθεί η χώρα σε εκλογές στις 19 Φεβρουαρίου.

«Όσοι προσπαθούν να επιμηκύνουν την θητεία της την υπονομεύουν αυτήν την κυβέρνηση δεν την ευνοούν», συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ.

Αναφορικά με τις έγγραφες διαβεβαιώσεις που ζητάν οι δανειστές μας για να εκταμιευθεί η έκτη δόση, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι είναι οι αποφάσεις του Κοινοβουλίου που δεσμεύουν και όχι οι προσωπικές δηλώσεις, θέτοντας το ερώτημα "ποια παραπάνω δέσμευση θέλετε, από το γεγονός ότι στηρίζουμε την κυβέρνησή σας".

Απευθυνόμενος στον πρωθυπουργό, ο κ. Σαμαράς υπέβαλε την παράκληση να μην κόβεται το ρεύμα σε όσους δεν έχουν χρήματα να πληρώσουν τους λογαριασμούς της ΔΕΗ, σημείο στο οποίο έλαβε παρατεταμένο χειροκρότημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα